Video: René van der Gijp maakt eind aan gerucht en geeft Hélène Hendriks grootst mogelijke compliment

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Youtube

Vandaag Inside is weer terug van vakantie. De mannen beginnen het nieuwe jaar goed en delen meteen deze grote complimenten uit…

Vandaag Inside begint 2024 zeer complimenteus over Hélène Hendriks

Vandaag Inside is terug en de mannen zijn scherper dan ooit. De eerste aflevering van 2024 begint dan ook met het ontkrachten van geruchten. Volgens de geruchten zouden de mannen van VI jaloers zijn op Hélène Hendriks die met De Oranjewinter zeer goed scoorde. Dit gerucht wordt door René van der Gijp meteen de wereld uit geholpen. De mannen van Vandaag Inside zien Hélène Hendriks zeker niet als concurrentie. Voor hun is Hélène onderdeel van hun team en zo noemt René haar ook één van de vier. Hier zijn Johan en Wilfred het dan ook mee eens en bevestigen de uitspraak van René. Dit is een heel groot compliment van de heren aan het adres van Hendriks. De mannen zijn niet snel onder de indruk van iemand, maar Hélène heeft toch wel een speciaal plekje in hun hart kunnen we concluderen. Bekijk de beelden hier.

Johan doet uitgebreide analyse van toiletpapier

Johan Derksen is natuurlijk een man die van veel dingen verstand heeft. Zo blijkt uit de eerste aflevering van Vandaag Inside in het jaar 2024 dat Johan ook een verfijnd toiletpapierkenner is. Het onderwerp komt aanbod door de aanbieding bij de PLUS-supermarkt. Hier was al het toiletpapier één euro wat leidde tot grote chaos in de filialen. Van deze chaos zijn er verschillende video’s naar buiten gekomen. Zo wordt er in de aflevering een video laten zien waarbij de klanten nog net niet vochten voor een pak toiletpapier. Aan de hand van deze video besluit Johan even een grondige analyse van toiletpapier te doen. Zo legt hij uit wat hij fijn vind en wat voor een verschil er allemaal in toiletpapier zit. Eus haalt nog even de tijd tijdens de coronapandemie aan waarin mensen ook op toiletpapier jacht waren. Dat leverde ongeveer dezelfde beelden op. Bekijk de video hier.

Eus bespreekt zijn bijzondere ontmoeting met prinses Beatrix

De mannen aan tafel bij Vandaag Inside bespreken de nieuwjaarsreceptie van de koning. Johan begint hier te vertellen dat hij gehoord heeft dat je niet uit jezelf het woord mag richten tot de koning of koningin. Je moet wachten tot hij of zij wat aan je vraagt. Eus bevestigd dit verhaal. Hij was in de tijd dat Beatrix nog koningin was aanwezig op een evenement waar de majesteit ook was. Hier wilde de toenmalige koningin Eus graag spreken. voordat Eus de koningin sprak kreeg hij bepaalde regels waar hij zich aan moest houden. Zo mocht hij niet uit zichzelf een vraag stellen aan de koningin en mocht hij alleen op vragen van haar antwoorden. Eus vroeg uit automatisme iets aan de koningin en dat werd hem niet in dank afgenomen. Johan reageert hierop met dat hij het een vreemde hiërarchie vind dat je niks uit jezelf mag zeggen tegen de koning of koning of koningin mag zeggen. Eus vond dit ook een vreemde gewaarwording en noemt het een grote poppenkast. Bekijk het fragment hier.

Meer van Hélène Hendriks en de Vandaag Inside mannen zie je op Instagram

Wij snappen natuurlijk dat je geen genoeg kunt krijgen van het Vandaag Inside trio en Hélène Hendriks. Dan hebben we goed nieuws voor je! Op Instagram kun je nog veel meer van het kwartet vinden! Bekijk hier de Instagram van Vandaag Inside.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.