Video: Puck Moonen voert haar poes stiekem met verboden lekkernij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen beloont haar katje met een heerlijk verboden lekkernij. Maar is dat nou wel zo goed voor het beestje? Niet iedereen is het er mee eens. 

Knappe wielrenster Puck Moonen verwent haar poes eens flink

De knappe wielrenster Puck Moonen heeft een bijzondere band met haar poes. Als je Puck volgt op Instagram, dan heb je het beestje al wel een aantal keer voorbij zien komen. Het lieve diertje is Puck haar steun en toeverlaat. En het harige maatje van de knappe sporter krijgt dan ook een best wel bijzondere behandeling. Maar of dat nou juist zo goed is, daar zijn de meningen over verdeeld. Want wat Puck doet, namelijk melk voeren aan haar lieve vriendje, dat is volgens dierenartsen niet heel goed voor katten.

Lees ook: Video: Wielrenster Puck Moonen showt haar hele lijf zonder fietspakje

Zou Puck Moonen dat nou wel moeten doen?

Puck voert haar dierenvriendje dus een flinke scheut melk. Maar zou je dat wel moeten doen? Daar zijn de meningen onder dierenvrienden over verdeeld, maar dierenartsen zijn het er eigenlijk al heel lang over eens. Dat moet je absoluut niet doen. Koemelk bevat namelijk lactose, een stofje waar de meeste katten in Nederland niet tegen kunnen. Die zijn lactose intolerant. Gaan de katten er per direct aan onderdoor? Nee, dat niet. Maar ze kunnen wel goed ziek worden van die melk. Wel is er speciale melk voor katten te koop. Die is is eigenlijk alleen maar ontwikkeld om mensen een plezier te doen, omdat ze katten zo graag melk geven. Maar een kat heeft het eigenlijk helemaal niet nodig. Puck Moonen kan dus beter helemaal stoppen met het verwennen van haar poes op deze manier.

Lees ook: Foto: Knappe wielrenster Puck Moonen laat haar perfect ronde zitvlak de show stelen

Puck Moonen knuffelt graag met haar poes

Wat wel kan, en wat Puck ook graag doet, is het verwennen van haar poes door er eens flink mee te knuffelen. Natuurlijk vindt niet elke kat dat leuk, maar die van Puck lijkt het wel erg toe te staan. Het harige maatje van de knappe sporter kan rekenen op een bijzondere en erg liefdevolle behandeling van Puck Moonen. Er zijn daarom ook wel wat mannen die jaloers zijn op het diertje. Geen wonder als het continu in de armen van Puck Moonen ligt.

Puck Moonen gaat weer hard aan de slag

Als Puck helemaal uit geknuffeld is met haar lieve diertje, dan gaat ze altijd weer vol aan de bak met trainen. En in de sportschool zie je Puck eigenlijk zoals je haar het beste kent. In korte pakjes traint ze haar om de beste wielrenster ter wereld te worden. Een zeer zware taak, maar thuis wacht een lieve kater om haar altijd te voorzien van emotionele steun.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.