Video: Puck Moonen verleidt vriend met diepe stretch in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen weet heel goed hoe ze haar vriend helemaal gek moet maken. De wielrenster doet een wel hele diepe stretch, recht voor zijn neus…

Puck Moonen verwend vriend met uitzicht in sportschool

Natuurlijk staat Puck Moonen ontzettend veel in de sportschool. Al zit de brunette vooral ook erg veel op de fiets, voor haar carrière als wielrenster. Het lijkt er de afgelopen weken niet bepaald op dat Puck ook daadwerkelijk naar buiten gaat om te fietsen. Zo is de brunette meer bezig met binnen fietsen vanwege het dramatische weer in Nederland. Daarom is het geen verassing dat Puck met haar vriend mee is afgereisd naar een zonnige bestemming. Hier wil Puck natuurlijk het buiten trainen weer goed op pakken, maar ook om vriendlief Callan O’Keeffe bij te wonen tijdens zijn werk. De twee pakken duidelijk alle momentjes samen die ze maar kunnen hebben als het gaat om quality time tussen het werken door. Dit keer staan de twee, waar anders, in de sportschool. Waarschijnlijk is Callan spieren aan het opbouwen, en Puck lijkt aan haar lenigheid te werken. Speciaal voor Callan doet ze dan ook een lenige beweging, die hij moeilijk kan hebben gemist. Bekijk de video hier.

Puck Moonen verwend vriend met uitzicht in sportschool

Puck Moonen verslind baan in Abu Dhabi

Nu is Puck Moonen niet zomaar met haar vriendje mee naar werk, maar ze zijn op de Formule 1 baan van Abu Dhabi. Hier zijn natuurlijk veel vrienden van Callan en Puck. Er is er eentje die erg goed is in sportfotografie en video. Natuurlijk wil hij wel wat plaatjes van de knappe Puck en haar fiets maken. Deze fiets is trouwens splinternieuw en heeft de brunette pas voor het eerst in handen gehad in Abu Dhabi zelf. In de avond gaat Puck samen met fotograaf Dan Hackett de baan op. Hier maken de twee spectaculaire foto’s. De fiets van Puck past perfect bij de baan en dat levert schitterende beelden op. Bekijk de spectaculaire foto’s op Puck Moonen haar Instagram hier.

Puck Moonen op racebaan

Lees ook: Foto: Topzware Puck Moonen knalt tijdens vakantie uit alle topjes die ze draagt

Puck Moonen deelt nu al tegenslagen van nieuwe seizoen

Het seizoen van wielrennen is nog niet begonnen, maar Puck Moonen ervaart nu al flinke tegenslagen. Zo zit de brunette in haar voorbereidingsfase en die is natuurlijk heel erg belangrijk om later in het seizoen topprestaties te kunnen neerzetten. Zo vloog Puck eerder naar Spanje toe om eindelijk buiten te kunnen fietsen, maar ze had een kleine crash op het einde. Vervolgens werd Puck ook nog eens erg ziek, dus dat ging allemaal niet zo lekker. Nu vliegt Puck dit keer voor een zes weken durende trainingskamp naar het zonnetje. Haar eerste wedstrijd is tenslotte al in minder dan zeven weken.

Puck Moonen deelt haar exclusieve datingswebsite

Het is geen geheim dat Puck Moonen dolblij is met haar vriend Callan O’Keeffe. Toch vroegen mensen zich wellicht af hoe de twee elkaar hebben leren kennen. Nu geeft Puck toe dat de twee elkaar hebben ontmoet via de exclusieve datingsapp Raya. Voor deze app heb je een groot netwerk of veel geld nodig, wil je toegelaten worden. Het wordt ook wel de datingsapp voor de ‘sterren’ genoemd.

Meer zien van Puck Moonen kan op Instagram

Kan je nou geen genoeg krijgen van Puck Moonen? Dan moet je even op haar Instagram kijken. Daar vind je nog veel meer mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.