Video: Puck Moonen laat je meegluren terwijl ze zich aankleedt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen is niet vies van een mooie video. Dat merk je wel aan het volgende filmpje, waarin je mee mag gluren, terwijl ze zich omkleedt.

Wielrenster Puck Moonen heeft weer een mooie nieuwe video voor haar volgers klaar staan. De brunette heeft een ontzettend leuk filmpje gemaakt en dat moet wel even gedeeld worden. Op de beelden zie je hoe Puck zich klaar maakt voor een nieuwe dag vol trainingen. Maar die dag begint natuurlijk met het aantrekken van haar sportpakje. En dat gaat geheel op haar eigen wijze. Puck laat zien wat ze onder haar trainingsoutfit draagt en trekt haar pakje met moeite over haar mooie vormen heen. Deze video is dus zeker het kijken waard. Bekijk de video hier!

Lees ook: Foto: Puck Moonen laat zien wat ze onder haar wielershirtje draagt

Puck Moonen betovert fans met mooie video

Dat de fans van Puck Moonen al helemaal wild werden van haar mooie foto’s en filmpjes, dat stond wel vast. Maar van deze video schieten ze pas helemaal uit hun stoel. Puck laat weer eens het beste van zichzelf zien. En dat doet ze op zo’n manier dat je er wel van moet genieten. De mooie brunette heeft duidelijk voor ogen wat ze wil met de video. Ze doet dan ook haar best om al haar mooie vormen, door de juiste poses aan te nemen en zich precies goed te buigen en te draaien, in beeld te nemen. De video is daarmee echt een feestje geworden voor fans van Puck. Die genieten met elk moment.

Ook met kleding aan blijft Puck Moonen een bijzondere dame

In de video heeft Puck misschien niet zoveel om het lijf, maar in het dagelijks leven draagt ze natuurlijk wel iets meer kleding. Maar ook dan ziet de brunette er weergaloos goed uit. Vooral haar strakke sportpakjes doen het goed bij haar fans. Die smullen helemaal van alle leuke kiekjes die de wielrenster met hen wil delen. En dat zijn echt wel leuke plaatjes. Of Puck nu in de auto zit, onderweg naar haar favoriete plekjes, of op haar vrije dag een bakje koffie doet, of juist lekker aan het sporten is, het ziet er allemaal heel erg goed uit. Puck Moonen deelt alles met haar fans en die vinden dat natuurlijk mooi om te zien.

Lees ook: Video: Puck Moonen verleidt vriend met diepe stretch in sportschool

Puck Moonen maakt graag haar volgers gelukkig met mooie foto’s

De brunette is online bijna net zo populair als op de fiets. Ze kan misschien ontzettend goed rijden, maar ze is ook echt wel een expert in het betoveren van haar volgers met allemaal mooie plaatjes. Puck heeft daar natuurlijk ook al wel even ervaring in inmiddels. Ze weet wat haar volgers leuk vinden om te zien. En ze is niet bepaald preuts, dus Puck deelt bepaalde foto’s en video’s die andere sporters wellicht niet online zouden zetten. En dat maakt haar ook zo interessant om te volgen. Je krijgt echt een berg mooie content te zien bij Puck.

Meer zien van Puck Moonen kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van de mooie wielrenster? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de brunette nog veel meer leuke kiekjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.