Video: Puck Moonen geniet van intieme sessie met behaard vriendje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wielrenster Puck Moonen moet even tot rust komen en dat doet ze door een intieme knuffelsessie met haar behaarde vriend. 

Puck Moonen deelt wel erg intieme beelden

De knappe wielrenster is het grootste deel van haar dag bezig met trainen. Dan duikt ze in de hitte de fiets op en gaat ze een groot stuk rijden. Of ze is in de sportschool te vinden om haar conditie en kracht niveau op peil te houden. Puck Moonen is absoluut een serieuze sporter. Maar ook serieuze sporters hebben behoefte aan ontspanning en rust. Dus op haar vrije dag besluit Puck dat het tijd is voor een erg intieme knuffelsessie. En die houdt ze natuurlijk met niemand minder dan haar geliefde kat. Puck en het kleine beestje zijn flink met elkaar in de weer en dat ziet er natuurlijk ongelooflijk lief uit. De knappe wielrenster deelt dan ook wat filmpjes van haar met haar pluizige beestje.

Lees ook: Foto: Puck Moonen showt haar twee troeven aan de rand van zwembad

De prachtige benen van Puck Moonen

Het zal je waarschijnlijk niks verbazen, maar de knappe wielrenster heeft een paar ontzettend goede benen. De prachtige brunette traint haar benen natuurlijk elke dag en dat zie je dan ook wel aan de foto’s en video’s die ze deelt. Puck Moonen heeft misschien wel de mooiste benen van Nederland. Nu maar hopen dat die kat van haar ze niet ziet als een of ander speeltje en ze helemaal open krabt. Dat zou natuurlijk eeuwig zonde zijn. De knappe wielrenster vindt het niet erg om een beetje met het grijze beestje te spelen, maar er zijn natuurlijk grenzen. Puck haar volgers smullen in ieder geval van het lieve filmpje. Die smelten helemaal weg, zo lief vinden ze het.

Puck deelt haar meest casual outfit en die ziet er erg goed uit

De knappe wielrenster bewijst maar weer eens dat je er ongeacht waar je heen gaat altijd goed uit moet zien. Puck is namelijk bezig met een ommetje naar de supermarkt en heeft daar een hele casual outfit voor aangetrokken. Maar zelfs in haar nonchalante pakje ziet de aantrekkelijke wielrenster er ongelooflijk goed uit. De knappe brunette weet zichzelf zelfs in de ruime, gekreukelde kleding mooi te presenteren. Ze heeft een flinke bak charisma en die zet ze maar al te graag in.

Puck deelt graag foto’s op haar vrije dag

De aantrekkelijke wielrenster deelt natuurlijk graag foto’s met haar volgers op haar vrije dag. Puck zorgt er altijd voor dat de mensen die haar het hele jaar door steunen ook een beetje daar wat voor terug krijgen. Dat is in de vorm van leuke foto’s en filmpjes om hen een beetje tevreden te houden. En dat lijkt erg goed te werken, want onder elke foto die Puck plaatst, krijgt ze een flinke portie aan complimentjes binnen. Puck is dus overduidelijk een erg fijne dame om naar te kijken. Gelukkig blijft ze iedereen betoveren met haar prachtige foto’s en video’s. Je hebt dus de komende tijd nog genoeg moois om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?