Video: Puck Moonen geniet intens van trillend apparaat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dankzij dit apparaatje heeft Puck eventjes helemaal geen last meer van pijntjes!

Puck Moonen is de laatste tijd veel op haar fiets te vinden. Dat het soms slecht weer is, of dat er soms over hobbelige ondergronden gefietst moet worden, gaat je als wielrenster niet in de koude kleren zitten. Gelukkig heeft Puck een geheim wapen om pijntjes te laten verdwijnen: de blondine haalt opeens een merkwaardig apparaat tevoorschijn. Het trillende pistool gaat aan, en het genieten kan beginnen!

Er wordt stiekem gegluurd naar Puck Moonen tijdens het gebruik van het trillend apparaat

Wanneer Puck Moonen even tot rust wilt komen pakt ze deze vreemde ontspanmachine erbij. Terwijl ze zichzelf lekker aan het verwennen is heeft ze wel een pottenkijker gespot. Haar poezen kijken aandachtig naar de bezigheid van Puck. Het lijkt Puck Moonen niks uit te maken en gaat lekker door waar ze mee bezig is. Het apparaat dat Puck Moonen op haar been gericht heeft is een ‘massage-gun’. Waarschijnlijk heeft Puck Moonen een lange fietstocht erop zitten en kan ze zo haar benen lekker los masseren. Niet alleen de prachtige wielrenster geniet intens van het apparaat, maar haar poes lijkt ‘m ook te willen gebruiken. Met een pootje probeert de poes het apparaat van Puck Moonen te stelen!

Puck Moonen heeft overal haar zitten

Eén poes in huis brengt vaak veel gezelschap met zich mee. Naast het gezelschap heeft een poes hebben ook nadelen. Puck Moonen laat nu zien wat dit nadeel kan zijn. Even lekker met je poes knuffelen en je broek zit helemaal onder de haren. De poezen zitten altijd lekker dichtbij Puck Moonen, en daar geniet ze altijd enorm van. De haren zijn dan wel een minpuntje. Zeker als je regelmatig statische sportbroeken draagt! Als je van poezen én losse haren houdt is Puck Moonen dus de juiste dame voor je!

Zo gaat Puck Moonen boodschappen doen

Wanneer Puck Moonen de boodschappen gaat doen dit ze dit in een heerlijk outfitje. In een joggingbroek gaat ze richting supermarkt. De rondingen komen altijd goed uit de verf in zulke broeken. De ogen in de supermarkt zullen gericht zijn op Puck Moonen haar outfitje. Met de fiets op de achtergrond lijkt het erop dat ze zelfs even met de fiets op en neer naar de supermarkt gaat…

Puck Moonen is bezweet na heftig ritje

De prachtige wielrenster heeft een heftig ritje erop zitten. Puck Moonen heeft in haar huis één fietstrainer staan. Hier gaat ze kei hard te keer. Het ritje is zelfs zo heftig dat de hele vloer onder het zweet ligt. Het lijkt alsof Puck Moonen met een emmer water heeft geknoeid, maar het is toch echt zweet. De wielrenster probeert aan de hand van dit apparaat zichzelf topfit te houden. Het lijkt er wel op dat ze alleen sokken aan heeft. Ach ja, de wielrenster is lekker thuis dus meer dan alleen sokken heeft de knappe blondine ook niet nodig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.