Video: Puck Moonen geniet intens van trillend apparaat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dankzij dit apparaatje heeft Puck eventjes helemaal geen last meer van pijntjes!

Puck Moonen is de laatste tijd veel op haar fiets te vinden. Dat het soms slecht weer is, of dat er soms over hobbelige ondergronden gefietst moet worden, gaat je als wielrenster niet in de koude kleren zitten. Gelukkig heeft Puck een geheim wapen om pijntjes te laten verdwijnen: de blondine haalt opeens een merkwaardig apparaat tevoorschijn. Het trillende pistool gaat aan, en het genieten kan beginnen!

Er wordt stiekem gegluurd naar Puck Moonen tijdens het gebruik van het trillend apparaat

Wanneer Puck Moonen even tot rust wilt komen pakt ze deze vreemde ontspanmachine erbij. Terwijl ze zichzelf lekker aan het verwennen is heeft ze wel een pottenkijker gespot. Haar poezen kijken aandachtig naar de bezigheid van Puck. Het lijkt Puck Moonen niks uit te maken en gaat lekker door waar ze mee bezig is. Het apparaat dat Puck Moonen op haar been gericht heeft is een ‘massage-gun’. Waarschijnlijk heeft Puck Moonen een lange fietstocht erop zitten en kan ze zo haar benen lekker los masseren. Niet alleen de prachtige wielrenster geniet intens van het apparaat, maar haar poes lijkt ‘m ook te willen gebruiken. Met een pootje probeert de poes het apparaat van Puck Moonen te stelen!

Puck Moonen heeft overal haar zitten

Eén poes in huis brengt vaak veel gezelschap met zich mee. Naast het gezelschap heeft een poes hebben ook nadelen. Puck Moonen laat nu zien wat dit nadeel kan zijn. Even lekker met je poes knuffelen en je broek zit helemaal onder de haren. De poezen zitten altijd lekker dichtbij Puck Moonen, en daar geniet ze altijd enorm van. De haren zijn dan wel een minpuntje. Zeker als je regelmatig statische sportbroeken draagt! Als je van poezen én losse haren houdt is Puck Moonen dus de juiste dame voor je!

Zo gaat Puck Moonen boodschappen doen

Wanneer Puck Moonen de boodschappen gaat doen dit ze dit in een heerlijk outfitje. In een joggingbroek gaat ze richting supermarkt. De rondingen komen altijd goed uit de verf in zulke broeken. De ogen in de supermarkt zullen gericht zijn op Puck Moonen haar outfitje. Met de fiets op de achtergrond lijkt het erop dat ze zelfs even met de fiets op en neer naar de supermarkt gaat…

Puck Moonen is bezweet na heftig ritje

De prachtige wielrenster heeft een heftig ritje erop zitten. Puck Moonen heeft in haar huis één fietstrainer staan. Hier gaat ze kei hard te keer. Het ritje is zelfs zo heftig dat de hele vloer onder het zweet ligt. Het lijkt alsof Puck Moonen met een emmer water heeft geknoeid, maar het is toch echt zweet. De wielrenster probeert aan de hand van dit apparaat zichzelf topfit te houden. Het lijkt er wel op dat ze alleen sokken aan heeft. Ach ja, de wielrenster is lekker thuis dus meer dan alleen sokken heeft de knappe blondine ook niet nodig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!