Video: Prachtige Puck Moonen draagt helemaal niks onder flinterdun jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen heeft meestal haar mooie fietspakjes aan op foto’s en video’s, maar die heeft ze nu verruild voor een flinterdun jurkje. 

De prachtige wielrenster Puck Moonen heeft besloten om haar fans even blij te maken met een nieuwe video. En wat een geweldige video is dat geworden. Puck loopt in het korte filmpje de trap af in een ontzettend bijzonder jurkje. Dat ziet er toch een partij goed uit. Het jurkje valt perfect om de mooie vormen van Puck heen. Voor de oplettende kijker: het lijkt erop dat Puck niet zoveel onder haar jurkje draagt. Dat maakt het natuurlijk nog even een stukje bijzonderder. Het flinterdunne stofje laat een hoop van de mooie wielrenster zien. Het is alleen jammer dat de video van zo’n afstand is genomen. Anders had je nog veel meer kunnen genieten van Puck Moonen. Zie hier haar geweldige nieuwe video!

De ongelooflijk goede vormen van Puck Moonen

Je ziet het al aan het jurkje, en eigenlijk ook aan de andere outfits van Puck: ze heeft ontzettend mooie vormen waar je alleen maar van kan genieten. Met haar strakke pakjes en luchtige jurkjes zorgt de mooie wielrenster ervoor dat ze er altijd op haar best uit ziet voor haar fans. Die moeten natuurlijk enorm kunnen genieten van haar foto’s. En met dit soort pakjes kan dat eigenlijk niet fout gaan. De mooie brunette weet precies hoe ze zich moet kleden om ervoor te zorgen dat haar fans genieten van haar kiekjes. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat Puck een slechte foto online zet. Dat zal niet zo vaak voorkomen.

Puck Moonen is een groot fan van jurkjes

Als Puck niet gekleed gaat in haar sportieve outfits, dan draagt ze wel een luchtig jurkje. Puck vindt het ontzettend fijn om jurkjes te dragen en dat is ook niet zo gek, want ze staan haar meestal hartstikke goed. De mooie brunette weet in haar jurkjes altijd een goede inruk achter te laten. Je kan meestal ook iets meer zien van Puck in haar jurkjes, aangezien haar mooie beentjes er vaak onderuit steken. En hoewel de jurkjes vaak wat ruim ogen, kan je nog steeds goed de mooie vormen van Puck haar figuur door de stof heen zien. Met haar mooie jurkjes weet Puck dus nog steeds hoe ze haar fans een beetje moet verwennen. En dat gaat eigenlijk tot nu toe altijd goed. Met haar mooie foto’s haalt Puck flink wat complimentjes binnen.

Puck Moonen blijft fans verbazen met goede foto’s van zichzelf

De prachtige wielrenster blijft haar fans nog steeds elke week verbazen met de meest leuke foto’s van zichzelf. Ze deelt heel open een groot deel van haar leven met haar fans en dat wordt enorm door hen gewaardeerd. De mooie wielrenster weet met haar leuke kiekjes er ook voor te zorgen dat haar volgers continue verlangen naar het volgende mooie plaatje. Ze blijven op het puntje van hun stoel zitten om ervoor te zorgen dat ze niks missen van de mooie foto’s van Puck.

Op Instagram zie je nog veel meer van Puck haar mooie foto’s

Wil je nog meer zien van Puck haar geweldige foto’s? Kijk dan even op Instagram. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes van de wielrenster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...