Video: Patty Brard ligt panklaar op haar rug met harig beest bovenop haar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Patty Brard heeft weer eens een keer van zich laten horen. Maar deze video die ze met haar volgers deelt is wel heel bijzonder. 

De bijzondere houding van Patty Brard

Het lijkt erop dat Patty Brard een heel bijzondere massage-ervaring had! Natuurlijk moet Patty ook af en toe een beetje een ontspanningsmomentje nemen. En dat deed ze met een massage. Maar Patty wilde daar wel even een foto van hebben. Ze deelt graag haar leven op social media en dus moest er even een kiekjes richting haar volgers. Haar schattige hondje lag alleen wel op haar rug, terwijl ze de healing cups massage kreeg. En de foto die daar uit kwam was een bijzondere! Bekijk hier de video!

Patty Brard is niet meer weg te denken van televisie

Voor de jongeren onder ons: Patty Brard is een van de meest bekende televisie persoonlijkheden van de afgelopen dertig jaar. Maar de laatste paar jaar staat ze alleen niet meer zo super erg in de belangstelling. Ze begon haar carrière in 1977 als lid van de meidengroep ‘LUV’. Daarna heeft ze verschillende shows gepresenteerd, zoals Patty’s Posse, Pat’s Life en Patty’s Fort. Ze heeft haar strepen echt wel verdiend. En Patty is ondanks haar leeftijd nog helemaal niet van plan om te stoppen met televisie.

De gezinsuitbreiding van Patty Brard

Het lieve hondje wat je op de foto ziet, is de laatste toevoeging aan het gezin van Patty. Het beestje, genaamd Bobbie, leeft bij de presentatrice een ongelooflijk fijn leventje. Op Instagram deelt Patty regelmatig foto’s en video’s van Bobbie’s schattige snoetje. Bobbie heeft niet alleen het hart van Patty veroverd, maar ook van haar volgers. Die smullen helemaal van het lieve diertje. De leuke hond weet in ieder geval de volgers van Patty erg blij te maken. En hoe kan dat ook anders met zo’n lieve snoet!

De speciale band tussen Patty Brard en haar hondje

Het is altijd leuk om te zien hoe dieren een speciale plekje in ons leven kunnen innemen. En die massage met Bobbie erbij moet echt een unieke ervaring zijn geweest voor Patty! Ze blijft in ieder geval nog steeds vrolijk foto’s en video’s delen van zichzelf met haar hondje. En dat is absoluut de moeite waard om in de gaten te blijven houden. Of je nou een fan bent van Patty of gewoon graag lieve diertjes wil zien, het Instagram kanaal van Patty bevat inmiddels voor beide groepen genoeg leuke content.

Meer zien van Patty Brard en Bobbie

Op Instagram kan je dus meer bekijken van Patty en haar diertje. Daar post de presentatrice de meest leuke foto’s van hen twee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!