Video: Olcay Gulsen danst in mega doorschijnend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Olcay Gulsen heeft zichzelf weer overtroffen in dit ontzettend doorschijnend en strakke pakje. Als dat maar goed gaat…

Olcay Gulsen laat zich gaan in opvallende kleding

Olcay Gulsen is een opvallende dame. Dat is niet te missen wanneer je haar Instagram pagina bezoekt. Regelmatig komen er prachtige foto’s voorbij van deze beeldschone brunette. Daarbij is het geen geheim dat ze ontzettend gelukkig is met haar vriend, radio DJ Ruud de Wild. Ook van het stel samen komen regelmatig hilarische en schattige foto’s en video’s voorbij op de Instagram van hun beide. Onlangs plaatste Olcay een aantal, wederom, opvallende foto’s en video’s op haar Instagram verhaal. Ze had een feestje van het merk Moët & Chandon. In de eerste foto laat ze haar outfit voor de avond zien en vertelt ze dat het thema ‘glitter’ is. Dat komt perfect uit, want Olcay houdt wel van een glittertje hier en daar. In een video die volgt laat ze zich filmen terwijl ze samen met Ruud zich laat gaan op de muziek. Ze zet erbij: “Avondje uit. Lang geleden”. Daarbij zet ze een lachende emoji. Ze kan gelukkig dus ook zelf lachen om haar gekke dansmoves. Op de dansvloer komt ze dan ook nog eens haar prachtige zusje tegen. Wat een heerlijke vrouwen!

Olcay gulsen pakje Olcay Gulsen glitter pakje

Olcay Gulsen zet zich in voor vrouwen

Het zal sommigen van jullie niet ontgaan zijn dat Olcay Gulsen niet zomaar over zich heen zal laten lopen. Dat blijkt dan ook uit een video die ze onlangs op haar Instagram pagina deelde met haar volgers. De video is een samenvatting van een belangrijke dag voor Olcay. Want terwijl bijna alle Nederlanders gefocust waren op het WK, zette Olcay zich in voor het stoppen van geweld tegen vrouwen. In de video laat Olcay zien dat ze een lunch had georganiseerd en daarvoor allerlei belangrijke vrouwen en mannen had uitgenodigd om het onderwerp bespreekbaar te maken. Het lijkt erop dat het een succesvol etentje was, want op een gegeven moment zie je zelfs dat mensen emotioneel zijn geworden een traantje moeten wegpinken. Aan tafel zitten onder anderen ook Jaimie Vaes, Koen Pieter van Dijk, Victoria Koblenko, Linda Hakeboom en natuurlijk Ruud de Wild.
Olcay Gulsen krijgt toch een beetje jeuk voor baby’s

Wanneer je Olcay Gulsen en Ruud de Wild samen ziet, is er misschien één ding dat je opvalt; ze zijn met z’n tweeën. Ze hebben geen kinderen en die kinderwens is er ook niet… toch? Dat heeft Olcay al vaker wel duidelijk gemaakt aan de pers. Ze wil gewoon geen kinderen. Onlangs plaatste ze toch een foto met haar neefje waarbij het bijschrift kan duiden op wat anders. De foto is ontzettend schattig en elk moeder hart zal ervan smelten. In het bijschrift vertelt Olcay: “Alhoewel ik zelf bewust kinderloos ben had ik nooit verwacht dat ik zo een enorme onvoorwaardelijke liefde zou kunnen voelen voor dit kleine mannetje.” Misschien dan toch geen kinderen voor Olcay, maar gewoon hele lieve neefjes en nichtjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak