Video: Noa Vahle wil blozende gast bij De Oranjezomer graag zonder kleren zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle wil een oud-profvoetballer zonder kleren zien! De verslaggeefster krijgt deze normaal zo stoere vent zelfs een beetje aan het blozen met haar opmerking…

Noa Vahle wil Royston Drenthe uit de kleren zien gaan

In een recentelijke aflevering van de Oranjezomer waren Noa Vahle en Royston Drenthe te gast. Presentatrice Hélène Hendriks had het met haar gasten over de inmiddels veelbesproken fotoshoot die Jaimie Vaes gaat doen voor het bekendste mannenblad van Nederland. Hélène draaide hierna de situatie om en vroeg Noa welke man zij wel eens op de cover wilde zien van de Playgirl, de vrouwelijke variant van het magazine. Noa gaf aan dat ze het leuk zou vinden als de naast haar zittende Royston Drenthe dat zou doen. De oud-voetballer wist niet helemaal hoe hij met dit antwoord om moest gaan. Hij werd een beetje verlegen door het antwoord van Noa en begon spontaan te blozen. Met dit antwoord kreeg Noa in ieder geval de hele studio aan het lachen!

Kijkers Oranjezomer reageren positief op Noa Vahle

De kijkers van het programma konden hun lach niet onderdrukken. De fans van het programma kunnen niet anders dan lachen als zij het filmpje zien op instagram. Een greep uit de reacties: “Scherp, Noa😂” reageert een kijker. Een andere kijker reageert “Heerlijk antwoord😂”. Weer een andere kijker reageert: “Hihihi heerlijk toch”. Het zal Noa goed doen wanneer zij de reacties van de kijkers op instagram voorbij ziet komen.

Onder deze post blijkt wel dat Noa veel fans heeft in Nederland en dat zij haar graag op tv zien. Naast reacties over het moment in de video staan er ook veel reacties onder de post over de manier hoe Noa Vahle op TV is. Fans zeggen hier het volgende over: Noa je doet het fantastisch ga zo door topper” zegt een fan. een andere fan zegt: “Noa zou veel meeer ‘spreektijd’ moeten krijgen”. Een kijker zegt ook nog, “Leuke spontane meid, Noa. Ga zo door, kan jou wel waarderen, in je eigen authenticiteit blijven is kracht”. Uit de reacties is dus op te maken dat de tv-kijkers Noa wel vaker op tv zouden willen zien!

Kijkers De Oranjezomer lopen weg met Royston Drenthe

Royston Drenthe staat bekend als iemand die vaak de grens op zoekt en er soms wel eens over heen gaat. Hierdoor zijn de meningen over hem vaak redelijk verdeeld over de oud-profvoetballer. Na de recentelijke aflevering van de Oranjezomer zijn er veel mensen die een positieve nasmaak overhouden aan zijn optreden. De kijkers zeggen het volgende: “Leuke kerel” zegt een kijker. Een andere kijker reageert, “Hij was super, hart op de tong en goudeerlijk”. “Wat een leuke, nuchtere en sociale kerel is die Drenthe, Hij mag vaker komen, leuke gast” zegt een kijker. Met zijn optreden in de aflevering heeft hij veel mensen weer overtuigd van het feit dat het beeld wat soms van hem geschetst wordt niet klopt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.