Video: Noa Vahle moet rennen voor haar leven in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Verslaggeefster Noa Vahle trekt zich even terug tijdens de drukte in Qatar, maar dit loopt uit op een gevaarlijk avontuurtje.

Noa Vahle zet eigen leven op het spel voor privacy

We kennen Noa Vahle natuurlijk allemaal van het programma HLF8 waar ze regelmatig te zien is voor de sport highlights. Daarnaast is ze ook te zien bij Oranjewinter en gaf ze hartstikke goede verslagen over de situatie van het WK in Qatar. Dat doet ze ontzettend goed, maar af en toe heeft ze natuurlijk ook even tijd voor zichzelf nodig. Ze besluit om die tijd te nemen en even een rondje te gaan hardlopen door de kale en lege woestijn rondom Doha, de hoofdstad van Qatar. Er wordt een filmpje in haar verhaal gezet waarin te zien is dat ze lekker aan het rennen is. Ze filmt haar voeten en de omgeving en dan zien we gelukkig weer de bewoonde wereld eraan komen. Het is natuurlijk hartstikke gevaarlijk om te rennen door de woestijn wanneer de zon op het hoogste punt staat. Noa heeft gelukkig op tijd bedacht om weer terug te sprinten naar haar hotel, want een uurtje te laat in de zon staan en zo’n rondje hardlopen veranderd in een tripje ziekenhuis.

Het uitzicht op concurrent Nederland bevalt Noa Vahle uitstekend

Het zal niemand ontgaan zijn, Noa Vahle was in Qatar! Daar deed ze verslag van het WK voor het programma Oranjewinter. Aan de verschillende foto’s en video’s te zien, lijkt het erop dat ze het ontzettend naar haar zin heeft gehad en zich goed vermaakt heeft. Onlangs plaatste ze een video in haar verhaal waaruit blijkt dat ze van wel meer geniet dan alleen de leuke wedstrijden. Ze filmde een stukje van de avondtraining van het Argentijnse team. De focus van het filmpje lijkt te liggen op Lionel Messi. Hij lijkt zelfs even een tijdje de camera in te kijken. Noa zal de tijd van haar leven hebben gehad om van zo dichtbij Messi en zijn team aan het werk te kunnen zien. Nu Nederland uit het spel ligt, twijfelt Noa misschien wel of ze niet toch moet blijven om Messi wat langer te mogen bekijken.

Noa Vahle krijgt ontzettend veel positieve feedback

In de voetbalwereld valt het op dat er een soort scheiding is tussen mannen en vrouwen. Dat is ook niet zo gek natuurlijk, want vrouwenvoetbal trekt nou eenmaal een ander publiek aan dan mannenvoetbal. Tóch zijn er gelukkig ook vrouwen betrokken bij mannenvoetbal en andersom. Soms kan dat nog wel eens wat wrijving veroorzaken. Er worden dan negatieve dingen gezegd over vrouwen die betrokken zijn bij mannenvoetbal. Noa Vahle laat, samen met Hélène Hendriks, even zien hoe het moet en krijgt er ontzettend veel complimenten over. Onder verschillende Instagram berichten is te lezen hoe goed iedereen vindt dat Noa het doet. Zowel op televisie in het algemeen, als haar verslag in Qatar. Er komen veel reacties voorbij zoals: “En dan hoor je wel eens dat vrouwen niks van voetballen weten. Nou Noa en Helène vind ik echt een aanwinst.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.