Video: Niemand kan deze bizarre trainingsoefening van Rico Verhoeven nadoen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven laat weer eens zien waarom hij zó goed is. De topsporter laat een bizarre trainingsoefening zien, die niemand anders gaat lukken…

Rico Verhoeven laat snel voetwerk zien tijdens lastige oefening

Het is wel duidelijk dat waarom Rico Verhoeven zo ontzettend goed is in zijn sport kickboksen. Rico wint altijd de ene naar de andere wedstrijd, maar traint daar natuurlijk ook genadeloos hard voor. Op onderstaande video is te zien hoe Rico een oefening uitvoert om zijn snelheid en coördinatie te verbeteren. Hij moet over een liggende ladder zijwaarts trippelen met zo min mogelijk fouten. Het gaat in ieder geval ongelofelijk snel en niemand kan hier aan tippen. Bekijk de video hier.

Rico Verhoeven erg gefrustreerd door extreme oefening

Na de eerste oefening is het tijd om het nog een tandje moeilijker te maken voor Rico Verhoeven. Helaas gaat ook hem niet alles in een keer goed af, want dat blijkt uit deze video. Op de video is te zien dat Rico om paaltjes heen moet slalommen. Natuurlijk wil Rico dit zo snel mogelijk doen, maar dat gaat niet zo lekker. Op Rico zijn gezicht is dan ook onweer af te lezen wanneer het niet gelijk lukt met de extreem lastige oefening.

Lees ook: Naomy van Beem blijkt ‘golddigger’ en presenteert verlanglijstje aan Rico Verhoeven

Rico Verhoeven behaalt bizarre oefening

Het is onduidelijk hoeveel pogingen Rico Verhoeven heeft moeten doen om de paaltjes oefening te behalen, maar het is hem toch nog gelukt! Hiermee bewijst Rico hoe goed hij is in extreem moeilijke opgaves. Bekijk de video waarin Rico het lukt hier.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!