Video: Nicolette Kluijver moet Expeditie Robinson verlaten na belabberde proef

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is de presentatrice bij Expeditie Robinson, maar riskeert dankzij deze enorme tegenvaller zélf een exit…

De presentatrice staat tijdens Expeditie Robinson altijd vanaf de zijkant toe te kijken. Nu probeert ze zelf een proef, dezelfde die de kandidaten moesten voltooien. Dit ging alleen niet zoals ze had gehoopt. Haar cameraman weet het zeker: Nicolette moet vroegtijdig naar huis!

Nicolette Kluijver zet zichzelf voor schut op Expeditie-eiland

De blondine staat normaal gesproken vanaf de zijlijn toe te kijken hoe de kandidaten het doen. Waar het vanaf de zijkant vaak een stuk makkelijker lijkt te zijn is niets minder waar. Nicolette ondervind het nu namelijk zelf. Ze heeft namelijk een proef geprobeerd die de kandidaten in Expeditie Robinson ook moesten doen. Dit ging alles behalve goed voor de presentatrice. Er kan wel gesteld worden dat Nicolette Kluijver het niet goed zou doen als ze mee deed met het programma. Wanneer je echt mee moet doen is het toch een stuk lastiger blijkt maar weer. Vanaf de zijkant kan Nicolette Kluijver in ieder geval niet meer zo stoer doen.

Nicolette Kluijver wordt eruit gestemd

Bij Expeditie Robinson worden er na elke aflevering kandidaten weggestemd. De cameraman van het filmpje neemt daar een loopje mee. Doordat Nicolette Kluijver zo slecht haar ‘proef’ had gedaan, zei de cameraman op Nicolette-achtige toon dat ze Expeditie Robinson moet verlaten. Dit is wat Nicolette normaal tegen de weggestemde kandidaten zegt. Even voor het juiste beeld: in het filmpje hieronder zie je hoe het wél moet. Het ergste is dat de proef vanwege de enorme druk en uitputting normaal nog een stuk lastiger is…

Nicolette Kluijver liegt tegen haar volgers

Nicolette Kluijver heeft een tijdje terug al een sneak peek gedeeld met haar volgers. Ze deelde namelijk een foto dat ze de proef deed. Hierbij laat ze weten dat ze de bullseye heeft geraakt. Als Nicolette iets heeft geraakt is het in ieder geval niet de bullseye. Haar volgers waren met de sneak peek dus voorgelogen door de presentatrice. Op de foto ziet het er dan ook uit alsof Nicolette Kluijver de pijl en boog heel stevig vast heeft. Dit is alles behalve zoals we in het filmpje kunnen zien. De boog beweegt van rechts naar links alsof er een hele sterke wind staat. Ook kan de blondine de pijl en boog niet eens voor de helft spannen. Wilt ze in de toekomst mee doen met het programma dan moet ze toch nog even blijven oefenen. Vanaf de zijlijn lijkt het dus een stuk makkelijker.

Nicolette Kluijver maakt foto met vrolijke vriendin

De volgers van Nicolette Kluijver zijn meedogenloos. Ze suggereren dat Nicolette op onderstaande foto als twee druppels water op haar paardje lijkt! Met dezelfde glimlach hebben ze samen een selfie gemaakt. De twee trainen veel op het maken van gezellige selfies. Ze worden dan ook steeds beter in het samen poseren, laat Nicolette Kluijver weten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.  

Foto: Kelly Piquet deelt stout kiekje voor slapengaan

Normaal gesproken deelt Kelly Piquet geen foto voor het slapengaan. Nu ze het wel doet is het gelijk een stout kiekje.