Video: Nicolette Kluijver duikt tussen lakens zonder topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er altijd al van gedroomd om tussen de lakens te duiken met Nicolette Kluijver? Dichterbij dan dit filmpje ga je waarschijnlijk niet komen! Het lijkt bovendien alsof ze niks aan heeft…

Nicolette Kluijver weet precies wat ze doet

Met een prachtig filmpje verleid de blondine haar volgers. Ze is tussen haar lakens gedoken om het perfecte filmpje te maken. Het heeft er alle schijn van dat Nicolette niet eens iets aan heeft onder de dekens. Er is geen bandje te zien van haar hemdje of iets. Het is de bedoeling dat Nicolette reclame maakt voor het dekbed waar ze onder gekropen is. Toch lijkt het erop dat haar volgers vooral geïnteresseerd zijn in wat er zich tussen die lakens afspeelt!

Nicolette Kluijver laat haar mooiste glimlach zien

De knappe presentatrice is voornamelijk bekend van het programma Expeditie Robinson. Voor haar werk reist ze elk jaar af naar een geweldig tropisch eiland. Alsof dat nog niet genoeg is, woont de knappe blondine ook nog is op een tropisch eiland. Ze woont heerlijk op het mooie Bonaire. Met een prachtige glimlach lacht ze in de camera. Haar tanden stralen letterlijk zo wit zijn ze. In een spannend topje bedekt de blondine weinig.

Nicolette Kluijver knuffelend in een boot met een andere man

Nicolette Kluijver is samen met een andere man aan het knuffelen. In een boot zitten ze arm om arm om elkaar heen. Dit is namelijk niet de vriend van Nicolette. Het is haar collega Rick Brandsteder. Samen presenteren de twee het programma Expeditie Robinson. Dit doen ze al jaren waardoor de band tussen de twee enorm goed is. Wanneer de kandidaten van Expeditie Robinson op het eiland zitten zijn de twee presentators dat ook. In tegenstelling tot de kandidaten doen Nicolette en Rick dit elk jaar. Wanneer je elk jaar samen zo lang op één eiland zit dan wordt de band natuurlijk heel goed. Zo is het ook af te lezen van deze foto.

Nicolette Kluijver wordt langzaam kaal?

Op haar Instagram laat de knappe presentatrice zien dat ze haar haar verft. Nicolette kleurt het altijd lekker blond. Er zit echter wel één nadeel aan het elke keer verven. Ze krijgt namelijk steeds minder haar. Het verven van je haar is ook heel slecht waardoor haar haar steeds dunner aan het worden is. Ze heeft het er wel voor over, want blondines hebben altijd meer plezier laat ze weten. Haar volgers ervaren hetzelfde probleem als Nicolette. Hoe vaker je je haar kleurt hoe minder haar je overhoudt. Toch heeft iedereen het ervoor over om er lekker blond uit te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.