Video: Myron Koops showt flinke bolling aan voor-én achterkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Myron Koops laat zichzelf helemaal zien van de voor-én achterkant wanneer ze alleen in de sportschool staat!

Onze bekende influencer, Myron Koops, heeft een video gemaakt waarin ze haar overduidelijke voor-én achterkant vormingen laat zien. De blondine kan het blijkbaar absoluut niet weerstaan om deze mooie beelden voor zichzelf te houden en laat alle fans eventjes meegenieten.

Myron Koops heeft prachtige rondingen aan de voor-én achterkant

De blondine, Myron Koops, is in de sportschool geweest. Dat kunnen we weten door de intensieve beelden die de influencer met ons heeft gedeeld. In de beelden zien we Myron in een strak zwart pakje staan die haar vormen goed weergeven! Ze laat daarbij niet alleen de voorkant, waar haar baby in zit zien, maar ook de achterkant terwijl ze een oefening doet! Dit is onverwachts van Myron maar fans kunnen weer heerlijk meegenieten met de gefilmde momenten. Bekijk de 1e video en de 2e video door op de blauwe teksten te te klikken.

Myron Koops

Gaat Myron Koops bevallen van een jongen of meisje?

Myron Koops, een bekende influencer, maakt momenteel een bijzondere fase door, want ze is al meer dan 31 weken zwanger. Ze is al een tijdje zwanger en dat is ook goed te zien! Daarom heft ze ook al een video op YouTube geplaatst, waarin ze samen met de vader van het kindje, Enzo Knol, te zien was. In de hartverwarmende YouTube-video konden kijkers meekijken naar het emotionele moment dat Myron en Enzo erachter komen of ze een jongen of meisje zullen krijgen.

Een uniek moment goed vastgelegd

Dit moment hebben de twee op een unieke manier vastgelegd: door het openen van een doosje met daarin spullen in de kleur roze voor een meisje en blauw voor een jongen. De spanning was zeker voelbaar terwijl ze het doosje openden. Gelukkig was het niet alleen een spannend moment, maar ook een onvergetelijk en mooi moment voor het stelletje. Na de onthulling, ontdekten Myron en Enzo dat ze een jongentje krijgen! Dit is een belangrijk moment geweest voor Myron en Enzo, ze kijken enorm erop uit om ouders te zijn van hun eigen kindje en ze hopen dat het een goede stap is in de toekomst.

myron koops

De lach van Myron Koops maakt haar extra mooi op foto’s

Onze prachtige influencer, Myron Koops, heeft naast haar indrukwekkende vormen en mooie blonde lokken haar ook een betoverende lach! Myrons geweldige lach is een kenmerk waar haar fans elke keer weer van smelten. Haar lach is zo liefdevol en iedereen kan er gelijk blij van worden! Zelfs buiten haar schoonheid heeft ze ook nog eens een stralende persoonlijkheid! Ze heeft ook veel sportieve prestaties en weet goed hoe ze haar fans blij kan houden. Dat zijn echt de charmes van deze blondine die haar zo uniek maken. En ze blijft allemaal mooie foto’s, story’s en filmpjes delen met haar volgers, want daar worden zowel alle volgers van Myron, als zijzelf, natuurlijk ontzettend blij van. Met al die mooie foto’s maakt Myron er echt een feestje van en dat merk je echt aan alles.

Wil je nog meer zien van Myron Koops? Kijk dan even op Instagram

Wil je meer van dit soort foto’s, video’s en verhalen zien? Neem dan vooral even een kijkje op het Instagram account van Myron Koops.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.