Video: Miljuschka Witzenhausen trekt haar jurkje omhoog na Vandaag Inside-uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen slaat weer toe! Niet alleen is ze in al haar charme op de buis te zien, ze trekt ook nog eens haar rokje omhoog!

Fans van Miljuschka Witzenhausen zijn door het dolle. En hoe kan het ook anders? Niet alleen mogen we van onze favoriete Cheesecake Queen genieten op nationale televisie, ze trekt ook nog eens al haar kleding omhoog! En daarbij laat de bloedhete brunette wel heel veel aan de kijkers zien. Niet dat je ons daarom hoort klagen. Want van Miljuschka haar figuur krijgen we natuurlijk nooit genoeg!

Miljuschka Witzenhausen laat Vandaag Inside-fans onder haar jurkje gluren

Dat Miljuschka Witzenhausen graag met haar overheerlijke figuur pronkt is reeds bekend. Dat is in één oogopslag wel duidelijk! We mogen namelijk regelmatig smullen van de meest onthullende plaatjes op haar Instagram pagina, maar ook in andere media is Miljuschka verre van verlegen. Kijk alleen maar naar dit recente filmpje! Miljuschka was namelijk recent voor de eerste keer te zien bij Vandaag Inside. En daar maakte ze er meteen een spannende boel van. De bloedhete brunette weet namelijk altijd wel de aandacht naar zich toe te trekken, maar met deze avontuurlijke actie wist ze het te garanderen! Miljuschka trok namelijk op de buis zó haar jurkje omhoog. Bekijk het heerlijke fragment hier!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen duikt achter de schermen met Wilfred Genee

En daarbij liet Miljuschka Witzenhausen wel heel weinig aan de verbeelding over. Gelukkig maar, natuurlijk! Want dat Miljuschka haar heerlijke lijf om van te smullen is weten we onderhand ook. Al lijkt het dat presentator Wilfred Genee de onthullende pose echt niet aan had zien komen! Al kan het haast niet anders dan dat hij prettig verrast was. Miljuschka pronkte namelijk ook al met duizelingwekkende inkijk in het pittige jurkje en toen ze de rok omhoog trok bleef er al helemaal weinig aan de verbeelding over. En daar worden we allemaal heel blij van, natuurlijk. Miljuschka zelf ook, vertelt ze in de show. Terwijl wij allemaal zitten te smullen van Miljuschka haar Instagram-plaatjes, verteld zij over haar liefde voor lekker eten. “Dus liever te dik in de kist dan een feestje gemist.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Kijkers Vandaag Inside razend endthousiast over Miljuschka Witzenhausen

Want kijkers van Vandaag Inside zijn zéér te spreken over het debuut van Miljuschka Witzenhausen. De bloedhete brunette was namelijk een cadeautje om naar te kijken. Niet alleen sprong de charme er namelijk af, ook haar heerlijk nuchtere opmerkingen vielen goed in de smaak. Op X, voormalig Twitter, stromen de lovende reacties binnen. “De chemie tussen de mannen, René in het bijzonder, en Miljuschka is fantastisch!”, reageert één enthousiaste fan. Ook wordt er veel gepraat over een snelle terugkeer van Miljuschka. “Ik vind Miljuschka uitstekend als gast bij Vandaag Inside. Draait moeiteloos mee, wat mij betreft vaker!”, schrijven kijkers. En dat haar verschijning in de show zo positief ontvangen zou worden verastte zowel Miljuschka als de kijker zelf! Ons zal je er niet van zien opkijken. Zo’n beeldschone dame met een scherpe tong en pittige humor, daar kan je toch alleen maar van genieten?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.