Video: Miljuschka Witzenhausen heeft zweet op spannende plekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen wordt door vele mensen gezien als het lekkerste hapje, maar ook Miljuschka moet zweten van het warme weer. 

De prachtige chefkok en presentatrice is natuurlijk een van de meest begeerlijke vrouwen van Nederland, maar Miljuschka Witzenhausen is uiteindelijk ook gewoon maar een mens. En mensen die zweten. Zo ook Miljuschka, die zich daar op deze warme dagen helemaal niet voor schaamt. Integendeel, ze komt juist trots uit voor haar zwetende lichaam. En dat doet ze, geheel in haar eigen stijl, met een grappige video. In de video doet Miljuschka een parodie van een bekend nummer. Alleen heeft ze de tekst een beetje aangepast zodat deze beter aansluit met de ongebruikelijk warme temperaturen van de afgelopen dagen. En dat ziet er erg vermakelijk uit.

Lees ook: Foto: Fitte Miljuschka Witzenhausen showt katachtig sportpakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka heeft zweet op spannende plekken

Zoals je kan zien op Miljuschka haar grappige video heeft de prachtige brunette momenteel last van zweet op bijzondere plekken. Bijvoorbeeld tussen haar bips en onder haar rondingen. Dat zijn over het algemeen plekken waar je niet aan wilt denken bij het woord ‘zweet’. Maar toch is het een gebruikelijk gegeven en Miljuschka is een van de weinige vrouwen die er openlijk voor uitkomt. Dat wordt haar in dank afgenomen door een enorme hoeveelheid likes op haar post.

Miljuschka moet vaker zingen

Er is nog iets wat opvalt als je Miljuschka haar video bekijkt. Dat is namelijk het feit dat de TV-persoonlijkheid best wel goed kan zingen. Ligt hier een nieuwe carrière in het verschiet voor de knappe presentatrice of houdt Miljuschka het bij een eenmalige actie en laat ze haar zangcarrière hierna voor wat het is. Er zijn ongetwijfeld genoeg van haar volgers die het helemaal niet erg zouden vinden om getrakteerd te worden op een volledig Miljuschka album. Misschien is het toch maar iets om in de zomermaanden over na te denken voor de spontane brunette. Het zou nog wel eens een leuk avontuur kunnen worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka geniet van de warme zomer

Ze moet er misschien iets meer van zweten dan ze had gehoopt, maar toch geniet Miljuschka van haar warme zomer. Miljuschka is echt een buitentype, dus de warme temperaturen vindt ze helemaal niet erg. Natuurlijk had het een paar graden kouder gemogen, maar Miljuschka kan de hitte voorlopig wel aan. Zolang de rest van haar omgeving maar niet teveel een probleem heeft met haar zweterige voorkomen. Maar dat is natuurlijk meer het probleem van anderen dan het probleem van Miljuschka.

Miljuschka haalt de zomerse outfits tevoorschijn

Nu het weer zomer is kan Miljuschka haar zomerse outfits er weer bij halen. Voornamelijk haar prachtige en luchtige jurkjes. Miljuschka is helemaal fan van jurkjes en zou het liefste elke dag er een aan hebben. Maar meestal is het weer in Nederland daar te koud voor. Dus met de huidige tropische temperaturen kan Miljuschka haar favoriete kledingstukken uit de kast halen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien... 

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!