Video: Miljuschka kan zich nauwelijks bedekken in opwaaiend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Miljuschka Witzenhausen heeft een nieuw jurkje aangetrokken voor de Lente en dat moet iedereen weten!

Miljuschka Witzenhausen straalt in verleidelijk nieuw jurkje

De knappe brunette Miljuschka Witzenhausen heeft maar weer eens een nieuwe video geplaatst om haar fans een beetje te verwennen. En het is wel een hele bijzondere video geworden. Zoals je kan zien heeft Miljuschka aan het begin van de video al een heel bijzonder jurkje aan. Maar net als je denkt dat het niet beter kan worden komt daar gewoon een nog veel leuker jurkje voor terug. En nog één. En dan nog één. Miljuschka presenteert even eigenhandig de gehele nieuwe collectie en dat doet ze met flink wat plezier. De jurkjes waaien wel allemaal eventjes een klein beetje verleidelijk omhoog, zodat Miljuschka moet oppassen dat ze niet te veel van zichzelf weggeeft. Maar vooralsnog lijkt dar allemaal erg goed te gaan. Miljuschka heeft met haar video gelijk een hele hoop prachtige outfits laten zien waar haar volgers nog wel even van kunnen nagenieten.

Lees ook: Foto: Geheel ontklede Miljuschka Witzenhausen laat haar konijntjes zien
Miljuschka Witzenhausen beweegt verleidelijk heen en weer

De knappe brunette beweegt ongelooflijk verleidelijk heen en weer op haar nieuwe video en dat is natuurlijk ontzettend leuk om te zien. De mooie brunette heeft een fantastisch . En als ze haar heupen heen en weer beweegt in haar verleidelijke en luchtige jurkjes, dan valt dat nog eens extra goed op. Je krijgt het er meteen warm van als je Miljuschka zo wild heen en weer ziet bewegen. Dat is maar goed ook, want de kleding die ze draagt is ook alvast de zomercollectie. Miljuschka weet dat warme en zomerse gevoel in ieder geval erg goed te brengen in haar nieuwe video.
De kiekjes van achter de schermen bij Miljuschka

Je had het misschien al door, maar de video is niet bepaald in Nederland opgenomen. Miljuschka is gelukkig de moeilijkste niet en deelt alle leuke momenten achter de schermen. Natuurlijk vormde haar shoot maar een klein onderdeel van de reis. De knappe brunette deelt natuurlijk echter veel meer van haar bezoek aan Gambia. En dat leverde een ontzettend leuke fotoreeks op. Miljuschka houdt ervan om dit soort dingen te delen met haar volgers om zo een beetje dichter tot hen te komen.

Miljuschka Witzenhausen heeft de zomer in haar bol

Misschien ligt het aan de zomerse collectie en misschien aan de locatie waar ze zich begeeft, maar Miljuschka heeft de zomer in haar bol. Ze is al helemaal klaar voor de warme zomerse dagen en kan niet wachten tot ze lekker warmpjes over straat kan in haar luchtige kleding. En daar geeft ze met haar spannende video natuurlijk al een voorproefje op. Nog even en je kan Miljuschka elke dag in zo’n luchtig jurkje verwachten. Dat zou natuurlijk ook wel een mooi zomers cadeautje zijn voor haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?