Video: Mikky Kiemeney maakt stiekeme beelden van bloedmooie vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Mikky Kiemeney heeft een beetje een stout ding gedaan. Ze heeft stiekeme beelden gemaakt van een bloedmooie vriendin. 

Knappe vriendin Mikky Kiemeney wordt stiekem gefilmd

Mikky heeft altijd wel een paar bloedmooie vrouwen om zich heen als haar kleine entourage. Bij het sporten is dat niet heel anders. Zo staat Mikky even bij te komen van al dat zwoegen in de sportschool en naast haar staat een van haar knappe vriendinnen nog flink wat oefeningen te doen. Mikky kan er wel van genieten, ze vindt de dame in kwestie waarschijnlijk net zo mooi als haar volgers haar zouden vinden. Of ze weet gewoon dat haar volgers de sportende dame helemaal geweldig zullen vinden. Hoe dan ook, Mikky maakt een filmpje waarin je haar vriendin verleidelijk op en neer ziet bewegen. Mikky heeft inmiddels zoveel ervaring met filmpje van zichzelf maken in verleidelijk posities dat ze nu maar over is gegaan op het filmen van anderen. En dat gaat zo te zien best goed.

Lees ook: Video: Mikky Kiemeney is furieus na aanvaring met Gerard Piqué

Vriendin Mikky Kiemeney heeft niks door van spannend filmpje

De knappe vriendin van de influencer heeft helemaal niet door dat ze gefilmd wordt en gaat in eerste instantie dan ook vrolijk door met het doen van haar oefeningen. Mikky vindt het allemaal wel spannend en probeert haar telefoon een klein beetje uit het zicht te houden terwijl ze aan het opnemen is. Het resultaat is een erg spannende video, waarin Mikky eerst zichzelf op camera vastlegt en vervolgens overschakelt op haar sportende vriendin.  Het is maar weer duidelijk: Mikky is in haar eentje al een verleidelijke verschijning, maar met haar vriendinnen erbij wordt dat nog veel erger. Dan heb je namelijk niet één, maar twee prachtige vrouwen om je aandacht op te vestigen. De volgers van Mikky mogen wel uitkijken dat ze niet blind worden van zo lang staren naar al dat moois. Voorlopig lijkt dat nog niet het geval en kan Mikky doorgaan met video’s maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Het verleidelijke lichaam van Mikky Kiemeney

Mikky staat vrij vaak in de sportschool, maar dat heeft natuurlijk zo zijn redenen. Een van die redenen is natuurlijk haar werk. Als influencer moet je gewoon continu goede foto’s en filmpjes maken, bijvoorbeeld huppelend door de straten van Londen zoals op de foto hierboven. Maar je moet er daarvoor wel op je allerbest uit blijven zien. Zo blijven merken zich graag aan je verbinden en houdt je al je volgers vast. Het is dus best wel hard werk om er continu hetzelfde uit te blijven zien. Een andere reden dat Mikky graag in de sportschool komt is dat ze het sporten zelf echt ontzettend leuk vindt om te doen. De oefeningen bevallen haar altijd prima. Niet alleen dat, maar ze kan ook vaak zat een knappe vriendin meenemen om een beetje samen met haar te gaan sporten. Zo maakt Mikky het verplichte sportuurtje een stuk interessanter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!