Video: Merel Ek wil per direct weg bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

Merel Ek lijkt het altijd enorm naar haar zin te hebben aan de bar bij Vandaag Inside. Toch zit ze blijkbaar liever ergens anders. Zeker als Johan Derksen haar op deze manier blijft aanspreken…

Er was weer eens een verhit gesprek in het programma Vandaag Inside. Tijdens het programma wordt er gesproken over de politieke situatie, waarbij Pieter Omtzigt van de NSC heeft aangegeven dat hij stopt met de formatieronde. Politiek verslaggevers als Merel Ek leven voor dit soort momenten! Waarom Merel op zo’n avond bij VI zit? Zelf geeft ze aan dat ze stiekem gewoon het liefst in Den Haag had gezeten dan bij VI. Dit valt meteen verkeerd bij Johan. Merel heeft dit al door en zegt vast tegen Johan dat ze hier toch ook wel graag komt. Derksen lijkt haar vervolgens toch nog even aan te willen pakken: hij maakt het beroep van Merel Ek totaal belachelijk. Hij vraagt zich namelijk hardop af of het ‘vak’ van Merel überhaupt wel een vak is. Aan Merels’ reactie te zien vindt ze de vraag van Johan totaal nergens op slaan.

Waarom wil Merel Ek weg bij Vandaag Inside?

Merel Ek geeft op het begin van de aflevering aan dat zij liever in Den Haag had gezeten dan in het programma Vandaag Inside. Zij wilt als journaliste natuurlijk aanwezig zijn bij de ‘grote spelers’. Natuurlijk is het mooi voor haar om aan te kunnen schuiven bij Vandaag Inside om daar mee te discussiëren over de politieke gebeurtenissen in ons land, maar toch is ze natuurlijk wel op zoek naar het ‘grotere’ werk. Johan wil hier natuurlijk direct op reageren, maar Merel is hem voor. Ze zegt toch wel erg graag aan te schuiven bij Vandaag Inside.

Merel Ek

Merel Ek reageert scherp op Johan Derksen

Vandaag Inside zou Vandaag Inside niet zijn als er geen hevige discussies, of verhitte momenten plaatsvinden in het programma. Ook dit keer was het weer flink raak. Johan Derksen maakt het beroep van Merel Ek namelijk totaal belachelijk. Hij vraagt zich af of je haar ‘vak’ wel een vak mag noemen. Aan Merel haar reactie is duidelijk te zien dat ze hier totaal niet van gediend is. Ze reageert hier dan ook erg scherp op. Merel zegt namelijk: “Als wij daar (bij de gesprekken van NSC in Den Haag) niet staan te wachten de hele tijd en dingen vragen, heb jij het er vanavond niet over.” Het aanwezige publiek begint massaal te klappen voor Merel na deze sterke reactie richting Johan.

Is Johan Derksen nog wel geschikt voor Vandaag Inside?

Veel mensen in de comments onder de video’s en Instagram posts van Vandaag Inside vragen zich af of Johan nog wel geschikt is voor het programma. Hij heeft de laatste tijd steeds vaker van zo’n grove en soms ook aparte uitspraken over van alles en nog wat. Zo zeggen mensen in de reacties dat Johan totaal de weg kwijt is en dat hij nu toch wel echt vervelend begint te worden.

Reacties Johan Derksen

Meer zien van Merel Ek?

Wil jij meer zien van Merel Ek en Vandaag Inside? Kijk dan even op hun Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...