Video: Memphis Depay laat trots zijn strakke nieuwe kapsel zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay is voor een strakke nieuwe coupe gegaan en dat ziet er zó uit. Wat heeft de voetballer nou weer gedaan?

Memphis Depay heeft weer een nieuw kapsel. De voetballer verwisselt wel eens vaker van zijn kapsel. Zo hebben we al van alles voorbij zien komen. Dit keer heeft hij gekozen voor strakke dreadlocks. Hij lijkt er zelf enorm tevreden mee te zijn aan zijn blik te zien. Wil jij de video van Memphis zijn nieuwe kapsel en zijn reactie hierop zien? Bekijk de video hieronder.

Wat is er gebeurd met Memphis zijn Instagrampagina?

Memphis Depay heeft onlangs zijn hele Instagrampagina leeg gehaald. Veel mensen vroegen zich af wat er aan de hand was met de profvoetballer. Memphis heeft dit al eens vaker gedaan. Meestal doet hij dit net voordat hij iets groots aan gaat kondigen. Nu heeft hij er weer voor het eerst in lange tijd op gepost. Het was een foto van hem in een Atletico Madrid teneu, de club waar hij voor speelt, met een beschrijving erbij waarin hij laat weten dat hij dertig is geworden. Hiervoor gaf hij een enorm groot feest, waar hij later ook foto’s van plaatste. Wij denken dus dat hij alles had verwijderd speciaal voor de aankondiging van zijn dertigste verjaardag. Aan de foto’s te zien heeft het feestje van Depay aardig wat mogen kosten. Er staan een paar enorm lange tafels die chique bekleed zijn. Ook had hij veel bekende gasten uitgenodigd zoals bijvoorbeeld teamgenootje Antoine Griezmann.

Meer zien van Memphis Depay doe je op Instagram

Inmiddels staan er weer wat posts online dus wil jij meer zien van Memphis Depay? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.