Video: Maxim Hartman geeft vrouwen broodnodig advies: “Pak die zak”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Televisiemaker, presentator en acteur Maxim Hartman geeft broodnodig advies aan vrouwen over hoe ze mannen na een wilde nacht weer op pad kunnen krijgen. In zijn eigenzinnige en humoristische stijl vertelt hij wat vrouwen moeten doen om mannen tevreden te stellen, “het kanon moet ook weer gevuld worden”.

Maxim Hartman geeft vrouwen een lesje in de liefde

Komiek Maxim Hartman staat bekend om zijn ludieke uitspraken. Meestal doet hij dat op tv, maar nu heeft hij ons ook laten lachen met een uitspraak die hij deed tijdens de podcast ‘Over de Liefde’ van Debby Gerritsen. Maxim legt haar en het vrouwelijke publiek uit dat het niet de bedoeling is om de man alleen maar te laten komen. “Dan is je taak nog niet volbracht”, zegt Maxim. Volgens hem moet je dat kanon daarna ook weer in gereedheid brengen. “Dus pak die zak” en zorg dat die weer gevuld is met “kogels”, zoals Maxim Hartman het grappig verwoordt. “Als je een man laat komen, is hij daarna geen knip voor de neus waard”. Maxim vindt dat mannen na de daad met een volle zak weer naar buiten moeten. Vrouwen, hebben jullie goed opgelet?

Debby Gerritsen lacht zich rot om Maxim Hartman

Wie wel goed heeft opgelet, is de eerder genoemde Debby Gerritsen, die deze hilarische video op haar Instagram-pagina plaatste. Op de beelden is goed te zien hoe ze achter haar microfoon verlegen zit te giechelen om de grappen van Maxim Hartman. Stout kijkt ze de camera in, terwijl ze niets zegt. In de video wordt ze nog even op haar plaats gezet door Maxim Hartman: “Wat lach je nou?” Zou Debby misschien iets geleerd hebben van Maxim
toespraak en daarom zo verlegen reageren? Mannelijk Nederland weet het wel en zou haar graag een bijlesje geven.

Maxim maakt Debby belachelijk door vraag over de liefde

In een bepaald segment van de podcast grapt Maxim over zijn beperkte reeks emoties. “Ik kan voornamelijk dingen afkraken of boos worden, met zo nu en dan een traantje,” merkt hij op. Naar aanleiding hiervan vraagt Debby, met een nieuwsgierige blik, of Maxim ook gevoelens van verliefdheid kent. Maxim geeft aan daar niet zo van te houden, wat Debby duidelijk verrast. “Dan verlies ik mezelf compleet,” licht hij toe met een zucht. “waarom niet, reageert Debby empathisch. Daarna verliest Maxim even de lijn van zijn verhaal en omschrijft hij Debby’s opmerking als “weer zo’n typische vrouwenopmerking.” Hij beschrijft dit als een laag-bij-de-grondse ”’ opmerking” . Uiteraard meent die dit niet echt, maar is het bedoeld als knipoog naar Debby.

Luisteraars zijn zeer gecharmeerd van Maxim Hartman

In de reacties genoten luisteraars duidelijk van deze komische uitwisseling tussen Maxim en Debby. Reacties varieerden van “Ze heeft zo’n verleidelijke blik. Ik snap dat je even van slag was” tot “Jullie zijn samen zo komisch.” Sommige volgers suggereren zelfs dat Debby gevoelens heeft voor Maxim, gebaseerd op haar blik en interacties in de podcast. Maar gezien Maxims eerdere opmerkingen, denken we niet dat hij snel voor iemand valt, zelfs niet voor iemand zo aantrekkelijk als Debby Gerritsen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!