Video: Max Verstappen laat Kelly Piquet genieten tijdens warm avondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen heeft iets te vieren, samen met zijn trouwste supporter Kelly Piquet. Tijdens een intiem avondje gebruikte hij een speciale move die hij op de weg nóóit zou gebruiken…

Kelly Piquet en Max Verstappen doen een overwinningsdansje om zijn recente victorie te vieren. In Azerbeidzjan was Max de snelste en klopte hij en zijn team het team van Leclerc: Ferrari. En wie stond klaar om deze mooie overwinning met Max te vieren? Dat was natuurlijk de beeldschone Kelly Piquet. Hoewel ze niet altijd meereist, kan Max wel altijd op haar rekenen, en dat moet beloond worden. Zuid-Amerikaanse Kelly is nogal een grote fan van een dansavondje en Max geeft haar maar al te graag wat ze wilt. Vooral als hij ook nog is een beker mee naar huis heeft genomen en genoeg champagne op heeft. Hij kleedt zich dan in het net en neemt Kelly mee op date-avond. De vraag is wel: gaat zo’n avond ook door als Max uitvalt?

Max en Kelly Piquet dansen in de nacht

Het lijkt wel een oude film waar deze twee zich in bevinden. Het decor en de setting doet een beetje denken aan de oude film Casablanca. Maar dit keer gaat het om een hete avond in een nog onbekende plek. Waarschijnlijk niet al te ver van de racebaan af waar Max eerder nog won. Kelly danst maar al te graag met haar Max en zou dat de hele avond wel kunnen doen, zo blijkt uit haar Instagram post. Hier scoort hij sowieso meer dan 25 punten mee!

Max Verstappen doet meer dan alleen racen

Max heeft meer in zijn leven dan alleen racen. Zo heeft hij de beeldschone Kelly aan zijn zij, zijn vrienden bij Red Bull en ook nog is erg goede dansmoves. Hoe hij de tijd vindt tussen het trainen door voor de verschillende Grand Prix weten we ook niet, maar die lessen lijken zich nu uit te betalen. Of zou hij toch alle lessen gratis krijgen van zijn vriendin? Die lijkt ook erg soepele heupen te hebben. Nog net wat soepeler dan Max. Al kan dat laatste wel komen omdat hij nog een beetje spierpijn heeft na een lange tijd zitten in zijn auto.

Verstappen is soepeler in heupen dan gedacht

Toch hadden we Max niet zo soepel verwacht. Die soepelheid kan wel komen door de euforie van zijn overwinning natuurlijk. Die race ging eigenlijk ook erg soepel. Veel soepeler dan verwacht. Misschien is dit dan zijn geheim: niet per se de snelste auto hebben, maar toch heel soepel door de bochten dankzij danslessen van Kelly? Onwaarschijnlijk, maar ook Hamilton zal beamen: je lijf moet als F1-coureur goed in orde zijn. Een danslesje hier en daar voor extra soepelheid in de heupen kan vast geen kwaad. En het is weer eens wat anders dan uren in de simulator zitten!

Kelly Piquet en Max voor altijd?

Net als de buitenlandse media is Kelly lovend over Max. Ze wil hem nooit meer kwijt en ziet zichzelf nog vele avonden, samen met haar favoriete leerling en coureur, doorbrengen. Max is stiekem toch waarschijnlijk alweer bezig met de volgende race en hoe hij die weer kan winnen. Maar deze avond was voor Kelly, die maar al te graag alles nog even deelt op Instagram en ook haar volgers zijn lovend over het danskoppel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!