Video: Marlijn Weerdenburg laat zich natregenen in luchtige jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg mocht weer een bijzondere show doen. En daarvoor liet zij zich helemaal natregenen in een luchtige jurk. 

Ook in de regen speelt Marlijn de sterren van de hemel

Het is weer Pasen en dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor het zoveelste optreden van The Passion. Maar niet getreurd, want zelfs als je niks met het verhaal hebt, is de voorstelling nog wel het bekijken waard. En dat heeft met twee dingen te maken. Als eerste zit er best wel veel mooie muziek in The Passion. En als tweede wordt al die mooie muziek gezongen door prachtige vrouwen, waaronder Marlijn Weerdenburg. En aangezien The Passion altijd een openlucht voorstelling betreft, werd Marlijn in haar witte jurkje kleddernat geregend. Maar dat weerhield haar niet van het geven van een ongelooflijk goed optreden. Kijk maar even mee.

Lees ook: Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

Marlijn Weerdenburg wordt helemaal nat geregend tijdens The Passion

In haar witte jurkje loopt Marlijn het podium over, dat natuurlijk helemaal in de open lucht staat. En als gevolg daarvan moet Marlijn de voorstelling in de regen spelen. maar dat maakt niet uit, want ze doet dat op zo’n overtuigende manier, dat je gelijk weer warm van binnen wordt als je naar de knappe blondine hebt geluisterd. Ze doet een van de bekendste nummers van André Hazes. En dat doet ze ook nog eens op een hele bijzondere manier. Marlijn heeft met dit optreden duidelijk een hoop nieuwe fans erbij weten te krijgen, want ze speelde perfect.

“Gelukkig hebben we de foto’s nog”

Dat was de uitspraak van Marlijn na afloop van de opnames. Ze heeft tijdens haar optreden alles gegeven wat in haar zat. Dat betekent dat ze weinig heeft kunnen genieten nog van haar eigen optreden. Daarom zijn de foto’s die anderen gemaakt hebben ook zo belangrijk. Zo kan Marlijn nog een beetje nagenieten van de show. Ze benoemt in haar post op Instagram nog wel even alle mensen die haar geholpen hebben en die ze zo bijzonder vond tijdens de productie. Het laat maar weer zien dat ondanks de kou en nattigheid, Marlijn een ontzettend warme persoonlijkheid heeft van binnen. En dat komt maar weer goed naar voren tijdens de voorstelling van The Passion. Marlijn heeft weer iets neergezet waar ze enorm trots op kan zijn.

Marlijn Weerdenburg gaat dit moment nooit meer overtreffen

De knappe blondine weet het zeker; dit moment gaat ze niet meer overtreffen. Ze heeft een geweldige avond achter de rug met The Passion en heeft zich enorm vermaakt. Nog niet eerder voelde een optreden voor Marlijn zo leuk en mooi en waardevol als dit. Daarom is Marlijn er ook van overtuigd dat dit het beste is wat ze gaat doen. Tijd zal het leren. Het was in ieder geval een erg goede performance van de knappe blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...