Video: Mark Rutte onthult groot slaapkamergeheim bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs was Mark Rutte bij de mannen van VI om te praten over de politiek. Daar durfde de minister-president eindelijk iets los te laten over zijn liefdesleven!

Mark Rutte heeft ‘het’ wel eens gedaan!

Met Mark Rutte aan tafel hadden de mannen van Vandaag Inside een volle show waarin enorm veel verschillende onderwerpen aan het licht kwamen. Serieuze onderwerpen, zoals Ruttes fouten in het verleden, Groningen, de toeslagenaffaire en meer. Ook was er uiteraard ruimte voor luchtigere gesprekken, bijvoorbeeld het liefdesleven van Mark Rutte! Eerder had Johan Derksen zich kritisch uitgelaten over de premier. Volgens Johan heeft Mark Rutte geen aantrekkingskracht, omdat hij geen relatie heeft. Logisch dus dat de mannen aan tafel benieuwd waren over het leven van Mark Rutte buiten de politiek.

Johan vroeg zich in gesprek met Wilfred lachend af “je moet toch een president hebben die wel eens actief is tussen de lakens?” Rutte reageerde daar snel op met: “Je hebt mensen die het veel doen en er niet over praten, en je hebt mensen die er veel over praten en het niet doen.” Die grap scoorde, maar Rutte ontweek daarmee weer slim die brandende vraag: is Rutte wel eens met iemand het bed in gedoken? Daar gaf hij uiteindelijk toch antwoord op, door voor eens en voor altijd duidelijkheid te scheppen: “Johan, ik kan je geruststellen; ik weet wat ‘dat’ is.” Het grappige gesprek zie je hieronder.

Johan Derksen niet enthousiast over Mark Rutte

Tijdens de uitzend liet Johan Derksen graag weten aan Rutte dat hij hem niet als minister president wilt, zo zegt hij: “alle problemen die we nu hebben in Nederland zijn ontstaan door Rutte.” Veel mensen online op twitter zijn het met Johan eens, “we zijn hem zat.” Verder in de uitzending praten ze over de problemen die in de afgelopen jaren zijn gebeurd, wanneer alle problemen optellen zegt Johan: “zo’n man verdient het niet om nog langer minister president van een land te zijn, echt opsodemieteren.” De discussie tussen Mark en Johan ging nog lang door, je kan wel merken dat Hij geen fan is van Rutte. Wanneer de uitzending ten einde kwam wilde Johan nog een ding vertellen aan Rutte, “Ik vind echt dat je gefaald hebt als minister president.”

VI-fans niet blij met Mark Rutte

Op twitter komen veel actieve VI fans samen om te discussiëren over de recente uitzending, Roxane Knetemann ligt dan vaak onder vuur op twitter, maar deze keer is het Mark Rutte! Veel mensen op twitter zeggen dat hij de boel bij elkaar liegt, als hij onder druk wordt gezet probeert hij de problemen van zich af te lachen. Dat vinden veel mensen onacceptabel. Bovendien vonden ze dat de premier tijdens Vandaag Inside niet voldoende kritisch werd benaderd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...