Video: Marijn Kuipers heeft moeite om strakke broek over haar royale achterzijde heen te trekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers maakt graag tijd vrij voor haar hobby, namelijk surfen. Maar hiervoor moet ze wel eerst haar surfpakje aantrekken.

De spannende video van Marijn Kuipers

In de vroege ochtend vertrekt Marijn Kuipers al richting de zee om de eerste golven te pakken voordat haar werkdag start. En dat doet ze natuurlijk niet in normale zwemkleding. Ze heeft een speciaal surfpakje wat ze aantrekt voor het surfen. In het licht van de opkomende zon probeert Marijn haar surfpakje aan te doen. Eerst trekt ze natuurlijk haar normale kleding uit. Dat gaat nog best soepel. Dan is het tijd om haar surfpakje aan te doen. Ze trekt die langzaam naar boven, maar stopt even bij haar royale achterzijde. Daar heeft de blondine namelijk meer moeite mee. Ze krijgt het strakke pakje niet over haar kadetjes heen. Na een beetje proberen weet Marijn het toch voor elkaar te krijgen en mag ze het water in. Haar volgers hebben ondertussen kunnen genieten van de spannende video.

Lees ook: Video: Marijn Kuipers schudt met haar achterste in strakke broek

Marijn Kuipers scheurt over de golven

Voor wie het nog niet wist, Marijn Kuipers is een ongelooflijk stoere en sportieve dame. dat zie je misschien in haar dagelijks leven niet zo terugkomen, maar op dit soort momenten des te meer. Ze heeft haar surfplank erbij gehaald en gaat vol zelfvertrouwen het water in. En even later scheurt Marijn inderdaad over de golven. Het ziet er allemaal wel heel erg gaaf uit zo. Marijn heeft het, ondanks het vroege tijdstip, ook ontzettend naar haar zin. Het is voor haar ook inmiddels weer twee jaar geleden dat ze zulke hoge golven heeft mogen pakken. Marijn gaat ervoor en dat levert wel het leukste resultaat op. De video van Marijn Kuipers komt ontzettend stoer over.
Marijn Kuipers houdt van het water

De aantrekkelijke blondine zou het liefste de hele dag lekker in het water liggen. Daar voelt ze zich absoluut het meeste thuis. De presentatrice kun je dan ook veel bewonderen in piepkleine pakjes waarmee ze graag het water in duikt. Marijn weet ook wel dat het laten zien van die pakjes haar volgers helemaal wild maakt, maar dat vindt ze niet zo erg. Marijn houdt er wel van om een klein beetje uitdagende foto’s te maken. Daar wordt de knappe blondine wel gelukkig van. Al helemaal als ze daarna lekker kan afkoelen in het water. Dan vindt Marijn alles eigenlijk wel best. De prachtige blondine is veel in het water te vinden. Haar volgers vinden dat niet zo erg, want die genieten elke keer weer van de zwempakjes van de prachtige presentatrice. En aangezien Marijn consistent elke keer dat ze het water in gaat, een foto van zichzelf maakt, hoeven haar volgers voorlopig niet bang te zijn dat die mooie foto’s plotseling stoppen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!