Video: Marije Zuurveld buigt voorover en laat inhoud van fitnesstopje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marije Zuurveld is een van de vele YouTubers die Nederland rijk is. Maar met deze video bewijst ze waarom ze net even wat verleidelijker is dan de rest.

De inhoud van het fitness topje van Marije Zuurveld

Marije Zuurveld heeft net een flinke training achter de rug. En de cardio die ze heeft gedaan zorgt ervoor dat de knappe YouTuber erg rood is aangelopen. En dat moet ze natuurlijk even delen. Als ze dat niet doet, hoe weten anderen dan dat ze heeft gesport. En terwijl ze aan de hele wereld laat zien hoe heftig ze zich heeft ingespannen, buigt ze even voorover. En dan laat ze toch wel een hoop van zichzelf zien. In de video zie je dus net even meer van Marije dan je misschien verwacht had. Gelukkig is het wel een mooi aanzicht, dus je hebt niks te klagen. Met haar video maakt Marije haar volgers in ieder geval erg blij.

Lees ook: Waarom je met deze dames NIET een escape room in wil

Marije Zuurveld buigt net even te veel voorover

De knappe blondine was eventjes vergeten dat wanneer ze voorover buigt heel de wereld in haar topje kan kijken. Maar gelukkig komt ze er net op tijd achter, voordat ze echt helemaal doorbuigt en je te ver naar binnen kan kijken. Misschien is het ook allemaal een beetje opgezet. Want een YouTuber als Marije weet precies wat je wel en niet kan laten zien online zonder daarvoor een berisping van Google te krijgen. Ze is dus ook wel een beetje getraind in houdingen aannemen die wel heel verleidelijk ogen, maar net niet alles laten zien. Marije heeft met haar video in ieder geval een hoop los gemaakt. Al haar volgers beginnen al te zweten van het kijken van deze video alleen, dus Marije is niet de enige die rood aanloopt na haar cardio sessie. Maar Marije maakt wel eens vaker verleidelijke foto’s van zichzelf. Kijk maar naar het plaatje hieronder.
Marije maakt wel heel verleidelijke foto met lolly

Maar behalve fitness video’s maakt Marije natuurlijk nog veel meer foto’s en video’s. En sommige zijn nog net even een stukje verleidelijker dan andere foto’s. Een van haar meest leuke foto’s blijft toch de foto hierboven, waar Marije een lolly in haar mond heeft gedaan en een knipoog geeft naar de camera. En dat is natuurlijk een wel heel verleidelijk beeld wat Marije je daar geeft. Ze is in ieder geval erg getalenteerd als het aankomt op het maken van dit soort kiekjes. En haar volgers vinden het natuurlijk erg fijn dat Marije hun overlaadt met zoveel mogelijk fijne foto’s. En als Marije al met een lolly zo verleidelijk om kan gaan, waar is ze dan nog meer goed in? Het zijn vragen die je te binnen schieten na het zien van dit heerlijke plaatje. De knappe blondine weet met haar foto’s in ieder geval heel erg goed wat voor reactie ze oproept bij haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...