Video: Marieke Elsinga vertelt over spannende massage tussen haar benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In deze video deelt Marieke Elsinga een bizar spannend verhaal over een massage die ze op een privé onderdeel van haar heeft gehad… en dat op nationale radio!

Marieke Elsinga vertelt over intense massage

Op de Instagram van Mattie en Marieke, @mattiemarieke, kwam onlangs een filmpje online op het verhaal. In deze video vertelt Marieke over een massage die ze tussen haar benen heeft uitgevoerd. Zonder schaamte, deelt ze het verhaal met de radioluisteraars van Qmusic. Ze vertelt dat de massage zou helpen bij het ontspannen en dat zou dan weer helpen bij de bevalling. Zoals we allemaal intussen wel weten, is Marieke natuurlijk hoogzwanger. Ze deelde eerder al dat haar zoontje ongeveer in de herfst of winter geboren gaat worden. Bijna dus! Bij het horen van het bestaan van de massage heeft de radio-dj een tutorial opgezocht op internet en heeft ze zichzelf met kokosolie gemasseerd.

Marieke Elsinga doet stemmetje van poes

In een recente video die op de Instagram van Marieke Elsinga online kwam, maakt Marieke bekend dat ze sinds kort de stem van de Dierenbescherming mag zijn. In de dierendagcampagne van de dierenbescherming benadrukken ze het belang van het chippen van je huisdier. De video gaat over huiskat Chip, die tóch besluit om naar buiten te wandelen. Hij raakt de weg kwijt, maar komt door zijn chip gemakkelijk weer terug bij zijn baasje. De voice-over wordt dus ingesproken door Marieke. Ze is hier erg blij mee en trots op. Ook de Dierenbescherming reageert tevreden onder de video: “Wij vinden het ook een hele eer Marieke! Heerlijke stem en erg leuk ingesproken. Chip de kat is alvast enthousiast!”. De video is is ook te zien in de reclame op televisie.
Marieke Elsinga straalt op foto met vriendin

Kort geleden plaatste Marieke een foto op haar sociale media met haar lieve vriendin Leonie. Marieke werd mee uit lunchen genomen door Leonie en haar man bij restaurant Tres in Rotterdam. Het restaurant is erg speciaal en zo voelde Marieke zich dan ook. Ze noemt het een “Tóp dag!” in het bijschrift bij de foto. De volgers van Marieke waren even geschrokken toen ze de foto zagen. De vriendin van de radio-dj, Leonie, lijkt namelijk erg op Suzan van Suzan en Freek, maar niet alleen dat. De fans van Marieke zeggen ook dat Leonie zo haar zus had kunnen zijn. Gelukkig zijn de volgers er wel positief over en vinden ze echt dat de bekende dj helemaal straalt.
Marieke Elsinga maakt foutje en wordt gecorrigeerd

Het is voor Marieke Elsinga niet onbekend om de televisieprogramma’s, waar zij in zit, te delen met haar volgers. zo deed ze dat ook onlangs met het programma Fout maar Goud. In haar verhaal laat ze weten dat het tv-programma die avond om 20:30 te bekijken was. Door een fanpage van Marieke werd de radio-dj gecorrigeerd dat het programma Fout maar Goud niet die avond te zien was, maar de avond erna. Die avond kwam I Can See Your Voice op de televisie, waar Marieke overigens óók in zit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.

Heleen van Royen neemt het er van in Turkije met buidel tussen haar benen

Heleen van Royen geniet volop van haar vakantie in Turkije en deelt een prachtige foto van zichzelf met een flinke buidel tussen haar benen!