Video: Marieke Elsinga heeft plezier met lange staaf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft erg veel plezier met een lange staaf live op de radio. En dat levert toch wel bijzonder beeld op. 

Met deze video trekt Marieke Elsinga flink de aandacht

De prachtige brunette weet met haar nieuwste video toch wel flink de aandacht van haar volgers te trekken. De knappe presentatrice heeft een erg fijne video online gezet, waar iedereen van kan genieten. Het gaat om een fragment uit haar radio programma. Marieke is daar bezig met een stukje spiritualiteit en gebruikt twee stokjes op haar gast. Het ziet er allemaal wat vreemd uit, maar Marieke zelf vindt het echt geweldig om uit te proberen. De rest van de studio is iets sceptischer over de werking van de stokjes. Maar Marieke Elsinga lijkt zo de grootste lol te hebben in wat ze doet. Ze gaat dus nog vrolijk even door.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga laat ongewenste gluurder onder haar kleding kijken

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga leukste radio persoonlijkheid van Nederland

Natuurlijk heeft Marieke Elsinga een prachtig lichaam om naar te mogen kijken, maar bij radio draait het natuurlijk meer om hoe je bent qua persoon en wat voor stem je hebt. Maar dat zit bij Marieke Elsinga ook meer dan goed. De aantrekkelijke brunette weet altijd wel charismatisch over te komen op radio. Met haar stem weet ze dan ook menig luisteraar te betoveren. Samen met haar collega Mattie bedenkt Marieke vaak ook de leukste dingen om live op de radio uit te proberen. Ze zorgt er dus voor dat er nooit een saai moment is. Voor een radiohost is dat absoluut een “must have” als het gaat om karakter. Je moet ervoor kunnen zorgen dat het nooit stil valt of gaat vervelen. En Marieke is daar erg goed in. Ze blijft maar nieuwe dingen uitproberen op de radio en houdt zo haar volgers lekker betrokken bij de show.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga trekt haar shirt uit en zwaait ermee in studio

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Natuurlijk ziet Marieke Elsinga er ook gewoon prachtig uit

Het is fijn dat Marieke met haar stem en haar persoonlijkheid de mensen op de radio een beetje kan vermaken. Maar natuurlijk is het ook erg fijn dat ze er tevens beeldschoon uit ziet. Zo heb je tijdens de livestreams van haar programma, of wanneer ze een keer op televisie verschijnt, ook wat moois om naar te mogen kijken. Daarbij weet Marieke Elsinga met haar prachtige foto’s op Instagram haar volgers ook nog flink te verleiden. De knappe presentatrice laat er geen gras over groeien en strooit met verleidelijke foto’s van zichzelf alsof het snoep is. Haar volgers zijn haar daar natuurlijk erg dankbaar voor. Die vinden het alleen maar fijn dat Marieke zoveel mooie foto’s van zichzelf met hen wilt delen. De knappe brunette is daar ook voorlopig nog niet klaar mee, dus je kan nog lang vooruit op de prachtige plaatjes van Marieke Elsinga.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.