Video: Marieke Elsinga heeft plezier met lange staaf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft erg veel plezier met een lange staaf live op de radio. En dat levert toch wel bijzonder beeld op. 

Met deze video trekt Marieke Elsinga flink de aandacht

De prachtige brunette weet met haar nieuwste video toch wel flink de aandacht van haar volgers te trekken. De knappe presentatrice heeft een erg fijne video online gezet, waar iedereen van kan genieten. Het gaat om een fragment uit haar radio programma. Marieke is daar bezig met een stukje spiritualiteit en gebruikt twee stokjes op haar gast. Het ziet er allemaal wat vreemd uit, maar Marieke zelf vindt het echt geweldig om uit te proberen. De rest van de studio is iets sceptischer over de werking van de stokjes. Maar Marieke Elsinga lijkt zo de grootste lol te hebben in wat ze doet. Ze gaat dus nog vrolijk even door.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga laat ongewenste gluurder onder haar kleding kijken
Marieke Elsinga leukste radio persoonlijkheid van Nederland

Natuurlijk heeft Marieke Elsinga een prachtig om naar te mogen kijken, maar bij radio draait het natuurlijk meer om hoe je bent qua persoon en wat voor stem je hebt. Maar dat zit bij Marieke Elsinga ook meer dan goed. De aantrekkelijke brunette weet altijd wel charismatisch over te komen op radio. Met haar stem weet ze dan ook menig luisteraar te betoveren. Samen met haar collega Mattie bedenkt Marieke vaak ook de leukste dingen om live op de radio uit te proberen. Ze zorgt er dus voor dat er nooit een saai moment is. Voor een radiohost is dat absoluut een “must have” als het gaat om karakter. Je moet ervoor kunnen zorgen dat het nooit stil valt of gaat vervelen. En Marieke is daar erg goed in. Ze blijft maar nieuwe dingen uitproberen op de radio en houdt zo haar volgers lekker betrokken bij de show.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga trekt haar shirt uit en zwaait ermee in studio
Natuurlijk ziet Marieke Elsinga er ook gewoon prachtig uit

Het is fijn dat Marieke met haar stem en haar persoonlijkheid de mensen op de radio een beetje kan vermaken. Maar natuurlijk is het ook erg fijn dat ze er tevens beeldschoon uit ziet. Zo heb je tijdens de livestreams van haar programma, of wanneer ze een keer op televisie verschijnt, ook wat moois om naar te mogen kijken. Daarbij weet Marieke Elsinga met haar prachtige foto’s op Instagram haar volgers ook nog flink te verleiden. De knappe presentatrice laat er geen gras over groeien en strooit met verleidelijke foto’s van zichzelf alsof het snoep is. Haar volgers zijn haar daar natuurlijk erg dankbaar voor. Die vinden het alleen maar fijn dat Marieke zoveel mooie foto’s van zichzelf met hen wilt delen. De knappe brunette is daar ook voorlopig nog niet klaar mee, dus je kan nog lang vooruit op de prachtige plaatjes van Marieke Elsinga.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!