Video: Maradona probeerde Hélène Hendriks stiekem bed in te lokken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maradona was een ontzettende rokkenjager, maar stemde Hélène in met zijn verzoek of zij met hem mee naar zijn kamer kwam?

Hélène Hendriks bespreekt handsbal Maradona

In de talkshow HLF8 praat Hélène Hendriks met verschillende sportliefhebbers over allerlei sport gerelateerde voorvallen. Onlangs had ze het met haar gasten over de oud-voetballer Diego Armando Maradona. Hij maakte namelijk geschiedenis toen hij tijdens een wedstrijd in 1986 een overduidelijke handsbal maakte, maar de scheidsrechter het niet zag. Na de wedstrijd noemde hij het niet zijn eigen hand, maar de hand van God. Frits Barend zit ook aan tafel bij de blonde talkshowhost en werd er maar chagrijnig van dat die wedstrijd op zo’n manier werd gewonnen. Kort geleden werd die bal geveild door de scheidsrechter die toen de handsbal niet zag. De bal is voor twee miljoen euro verkocht. Hélène noemt ook nog even de prijs die voor het shirt van Maradona betaald is: negen miljoen euro. Iedereen aan tafel is uitermate verbaasd.

Het fragment van HLF8 over Maradona kun je hier bekijken!

Hélène Hendriks werd verleid door oud-voetballer Maradona

Terwijl het gesprek over de handsbal van Maradona aan z’n einde komt, vraagt één van de gasten van Hélène of Frits kan vertellen wat voor soort man het was. Frits vertelt in zijn woorden: “Het was geen huisvader, laat ik het zo zeggen.” Hélène reageert daar direct op: “Snuiver!” Frist bevestigt die opmerking, maar vertelt wel dat hij niet de gelegenheid had om te ontdekken of het ook een aardige man was. Hélène ziet weer haar kans en zegt: “Ontzettend aardig. Ja, ik heb hem ook ontmoet.” Direct ontstaat er nieuwsgierigheid bij haar gasten rondom de tafel. Het blijkt dat Hélène hem een keer moest interviewen en ze daarvoor hadden afgesproken met elkaar. Vóór het interview vroeg een van de vrienden van Maradona of de blondine met de voetballer mee naar boven wilde. Dat heeft de presentatrice netjes afgewezen. Maradona heeft het zelf ook nog gevraagd, maar Hélène bleef bij haar antwoord. Toen heeft de rokkenjager haar acht uur lang laten wachten tot ze haar interview mocht afnemen. Klinkt inderdaad als een hele aardige vent, Hélène…
Hélène Hendrix gaat vreemd tijdens gevaarlijk avontuur

De blonde presentatrice van HLF8 is niet bang. Sterker nog, ze is zelfs heel dapper. Dat krijg je er natuurlijk ook van als je constant met mannen moet werken, daar word je hard van. Hélène bewijst zichzelf op Instagram en plaatst een foto met een grote wolf die wel heel dichtbij haar gezicht komt. Gelukkig is het maar een opgezette wolf en kan het haar niet kwaad doen. In de reacties valt wel één ding heel erg op: iemand beschuldigd Hélène ervan dat ze vreemdgaat. De reactie is heel uitgebreid, maar komt erop neer dat vreemdgaan natuurlijk hartstikke slecht is. De man zegt het niet direct, maar hij bedoelt natuurlijk dat Hélène thuis een viervoeter heeft zitten terwijl ze hier op de foto gaat met een andere hondachtige. Zo kan Hélène ook weer even lekker lachen om haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!