Video: Maradona probeerde Hélène Hendriks stiekem bed in te lokken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maradona was een ontzettende rokkenjager, maar stemde Hélène in met zijn verzoek of zij met hem mee naar zijn kamer kwam?

Hélène Hendriks bespreekt handsbal Maradona

In de talkshow HLF8 praat Hélène Hendriks met verschillende sportliefhebbers over allerlei sport gerelateerde voorvallen. Onlangs had ze het met haar gasten over de oud-voetballer Diego Armando Maradona. Hij maakte namelijk geschiedenis toen hij tijdens een wedstrijd in 1986 een overduidelijke handsbal maakte, maar de scheidsrechter het niet zag. Na de wedstrijd noemde hij het niet zijn eigen hand, maar de hand van God. Frits Barend zit ook aan tafel bij de blonde talkshowhost en werd er maar chagrijnig van dat die wedstrijd op zo’n manier werd gewonnen. Kort geleden werd die bal geveild door de scheidsrechter die toen de handsbal niet zag. De bal is voor twee miljoen euro verkocht. Hélène noemt ook nog even de prijs die voor het shirt van Maradona betaald is: negen miljoen euro. Iedereen aan tafel is uitermate verbaasd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Het fragment van HLF8 over Maradona kun je hier bekijken!

Hélène Hendriks werd verleid door oud-voetballer Maradona

Terwijl het gesprek over de handsbal van Maradona aan z’n einde komt, vraagt één van de gasten van Hélène of Frits kan vertellen wat voor soort man het was. Frits vertelt in zijn woorden: “Het was geen huisvader, laat ik het zo zeggen.” Hélène reageert daar direct op: “Snuiver!” Frist bevestigt die opmerking, maar vertelt wel dat hij niet de gelegenheid had om te ontdekken of het ook een aardige man was. Hélène ziet weer haar kans en zegt: “Ontzettend aardig. Ja, ik heb hem ook ontmoet.” Direct ontstaat er nieuwsgierigheid bij haar gasten rondom de tafel. Het blijkt dat Hélène hem een keer moest interviewen en ze daarvoor hadden afgesproken met elkaar. Vóór het interview vroeg een van de vrienden van Maradona of de blondine met de voetballer mee naar boven wilde. Dat heeft de presentatrice netjes afgewezen. Maradona heeft het zelf ook nog gevraagd, maar Hélène bleef bij haar antwoord. Toen heeft de rokkenjager haar acht uur lang laten wachten tot ze haar interview mocht afnemen. Klinkt inderdaad als een hele aardige vent, Hélène…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendrix gaat vreemd tijdens gevaarlijk avontuur

De blonde presentatrice van HLF8 is niet bang. Sterker nog, ze is zelfs heel dapper. Dat krijg je er natuurlijk ook van als je constant met mannen moet werken, daar word je hard van. Hélène bewijst zichzelf op Instagram en plaatst een foto met een grote wolf die wel heel dichtbij haar gezicht komt. Gelukkig is het maar een opgezette wolf en kan het haar niet kwaad doen. In de reacties valt wel één ding heel erg op: iemand beschuldigd Hélène ervan dat ze vreemdgaat. De reactie is heel uitgebreid, maar komt erop neer dat vreemdgaan natuurlijk hartstikke slecht is. De man zegt het niet direct, maar hij bedoelt natuurlijk dat Hélène thuis een viervoeter heeft zitten terwijl ze hier op de foto gaat met een andere hondachtige. Zo kan Hélène ook weer even lekker lachen om haar volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.