Video: Maan de Steenwinkel heeft het héél gezellig in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Maan de Steenwinkel had het tijdens haar laatste optreden wel heel erg gezellig in haar kleedkamer. 

Maan de Steenwinkel houdt flink huis in eigen kleedkamer

Zangeres Maan de Steenwinkel heeft tijdens een van haar laatste optredens even flink de boel lopen verbouwen. Normaal gesproken krijgt alleen Maan zelf een flinke make-over voor de show, met verschillende pakjes en make-up. Maar Maan besloot dat deze keer ook gewoon haar kleedkamer aan de beurt was om een mooie transformatie te krijgen. En dus ging de zangeres lekker spontaan aan de slag om van haar tijdelijke optrekje even iets leuks en gezelligs te maken. Maar is dat haar dat ook gelukt? Hoe kreeg Maan dat voor elkaar en voor wie wilde ze het trouwens zo intiem maken?

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel wordt onder haar rokje gegraaid

Maan heeft haar eigen inboedel mee tijdens optreden

De prachtige zangeres heeft in een paar tassen maar haar hele inboedel meegenomen naar de kleedkamer. Ze was duidelijk niet tevreden met hoe haar kleedkamer er uit zag en wilde dan ook eventjes wat aanpassingen maken. En waar de meeste grote sterren dan de meest vreemde dingen gaan eisen, steekt Maan gewoon de handen uit de mouwen en verbouwt eigenhandig haar kleedkamer. Ze heeft een tas vol spullen bij zich die er voor moeten zorgen dat de kleedkamer van Maan een beetje acceptabel eruit komt te zien. En het resultaat is nog best goed gelukt. Maan plaatst trots video’s van het proces en resultaat en is vanzelfsprekend erg trots hoe het haar allemaal is vergaan.

Maan weet kleedkamer nog gezellig te maken ook

Met een paar kaarsen en lampjes en andere attributen weet Maan haar kleedkamer om te toveren tot een ruimte waar ze graag de hele avond in rondhangt. Maan blijkt een stuk handiger te zijn dan in eerste instantie gedacht. Misschien een idee om de zangeres binnenkort haar eigen klusprogramma maar te geven. Dan kan ze gelijk uitbreiden naar televisie. Natuurlijk is er een belangrijke reden waarom Maan haar kleedkamer wel een beetje knus moet houden. Je weet nooit wie zomaar even om de hoek komt kijken. En dan wil je wel een beetje een zwoele ruimte ingericht hebben.

Verwacht Maan de Steenwinkel bezoek?

In haar geïmproviseerde slaapkamer kan Maan in ieder geval mensen ontvangen na de make-over die de ruimte heeft gehad. Maar verwacht Maan dan zoveel bezoek in haar kleine hutje? Nou ja, misschien niet. Maar er is wel één persoon die haar voor de show nog wel even geluk gaat wensen. En dat is het vriendje van Maan, Karel. Karel is zanger bij de populaire groep Goldband en sinds kort de nieuwe vlam van Maan. En voor haar lieve Karel moet de kleedkamer natuurlijk wel een beetje romantisch ogen. Alleen dan kunnen de twee een romantisch momentje samen hebben net voor de grote show. Maan lijkt in ieder geval helemaal in de wolken met haar nieuwe vriend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken.