Video: Maagdelijke Davina Michelle gaat vreemd met Oosterburen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maagdelijke Davina Michelle gaat voor het eerst in haar leven vreemd met de Oosterburen. En dat zonder make-up…

De enthousiaste Davina Michelle die wij kennen zien we op onderstaande video niet terug. Davina Michelle laat op aparte wijze weten dat ze naar Duitsland gaat. Met een trillende stem zegt Davina dat ze voor het eerst in haar leven gaat optreden in Duitsland. Erg enthousiast klinkt ze niet. Daarnaast lijkt het er op dat Davina erg veel haast had. Ze had niet eens tijd om haar make-up te doen. Misschien denkt ze wel dat niemand haar in Duitsland kent en ze zo een nieuwe look kan uitproberen bij onze Oosterburen. Wie weet gaat de maagdelijke Davina Michelle onze Oosterburen wel helemaal van hun stoel blazen met haar nieuwe look.

 

Davina Michelle staat elke dag drie uur voor de spiegel

Het is nu duidelijk waarom Davina geen make-up op heeft. Het kost Davina Michelle namelijk drie uur voordat haar make-up klaar is. Wanneer Davina dus met onze Oosterburen vreemd gaat zou ze drie uur eerder moeten opstaan wilt ze er goed uit zien. Als Davina dus haast heeft moet ze drie uur van te voren al weten dat ze haast gaat krijgen. Anders gaat ze er net zo uitzien als nu in de auto richting Duitsland. Onze Oosterburen zijn hier waarschijnlijk heel blij mee, maar in Nederland kennen wij een andere Davina Michelle.

Davina Michelle of Floor Jansen bij de Formule 1

Op sociale media zijn de meningen heel erg verdeeld. Wie zong het volkslied beter tijdens de GP van Zandvoort? Davina Michelle of toch Floor Jansen? Op sociale media zijn mensen erg in discussie met elkaar wie er nou beter was. De een zegt op over Floor Jansen “zoveel beter dan de verschrikkelijke uitvoering van Davina Michelle vorig jaar” terwijl de ander juist zegt “was mega slecht deze versie! Davina Michelle veel beter vorig jaar”. Zoals je kan zien zijn de meningen erg verdeeld. Floor Jansen had volgens de meeste mensen het volkslied teveel veranderd. De nieuwere versie van het volkslied vonden ze niks. Davina Michelle had daarentegen gewoonweg een slechtere stem dan Floor Jansen. De meningen zijn in ieder geval zo verdeeld. Bekijk de video hieronder en beslis zelf maar wie jij beter vindt!

Davina Michelle kondigt nieuwe muziek aan

Davina Michelle heeft aangekondigd dat er nieuwe muziek zit aan te komen. Ze laat weten via haar sociale media dat er morgen een nieuwe single aankomt. Het lijkt er alleen op dat ze op het einde een beroerte krijgt. Op een of andere manier begint Davina opeens oerwoud geluiden te maken. Het lijkt erop dat Davina naast mensen ook dieren wilt aansporen om haar nieuwe single te gaan luisteren. Davina wil ook nieuw publiek aantrekken, want al haar verhalen zijn in het Engels. Wie weet werkt de nieuwe aanpak van Davina Michelle en luistert straks de hele wereld naar haar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.