Video: Luidruchtige Maan zorgt voor overlast in Frans hotel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel, geen actrice maar zangeres, is bij het filmfestival in Cannes aanwezig. Wat heeft deze jonge partycrasher daar precies te zoeken?

Maan de Steenwinkel heeft ook af en toe vakantie nodig, en heeft natuurlijk geld zat om de meest exclusieve reizen te boeken. Zo ook naar Cannes. Een stad die deze tijd van het jaar extra prijzig is omdat het beroemde gelijknamige internationale filmfestival daar gehouden wordt. Acteurs, producers en regisseurs trekken dan richting Frankrijk om hun nieuwe films te tonen en awards te claimen. En dan is daar ook zangeres Maan. Een die eigenlijk weinig te zoeken heeft in Cannes omdat ze niet genomineerd is of überhaupt in een film heeft gespeeld die daar getoond wordt. Maar Maan heeft een hele andere opdracht voor zichzelf voorgelegd. Ze speelt de rol van partycrashende toerist. Een die met vriendinnen de verschillende evenementen bezoekt en op jacht gaat naar beroemdheden. Dan spot toerist Maan opeens Kylie Minogue en schreeuwt alles bij elkaar…

Maan is verliefd op beroemdheden in Cannes

Eigenlijk is de gehele filmwereld in Cannes voor maar één doel aanwezig: opvallen. Of het nou om films kijken of films tonen gaat, iedereen wil even in de spotlights staan. Maar Maan is daar dus even klaar mee. Nu is het haar beurt om gas terug te nemen, niet op de rode loper te staan en lekker rustig de omgeving te bekijken. En er is genoeg te zien. Zo ook beroemdheid Kylie Minogue. Een vrouw die net even een stukje bekender is dan Maan. Ze vindt het voor de verandering helemaal niet erg om even in de rol van normale toerist te duiken en Kylie te bekijken. Die is daar voor promotie van een nieuw ijsje. Maan zit vooraan en kan zich nog nét bedwingen om niet helemaal wild te worden van Kylie. Maar eenmaal terug in het hotel moet die energie er wel even uit.

Filmtoerist Maan zorgt voor overlast

Tijdens de presentatie van Kylie kan je natuurlijk niet zomaar gaan schreeuwen of om een handtekening vragen. Zelfs bekende zangeressen als Maan worden er dan uit gezet en zoiets kan je vakantie flink in de war schoppen. Maar eenmaal terug in haar hotelkamer ziet Maan de Steenwinkel haar kans schoon om in één klap al haar energie eruit te gooien. Keihard begint ze te schreeuwen en groet ze de stad Cannes. Bonjour!

Maan schreeuwt stem kapot?

Of zo’n ouderwetse schreeuwpartij goed is voor je stem valt te betwisten, maar de energie is in ieder geval geloosd en Maan kan weer even rustig verder. Het hotel lijkt het ook allemaal nog te accepteren gelukkig. Maan mag blijven en de stad gaan verkennen met haar vriendinnen. Er is genoeg te zien voor de zangeres in de mega stad en waarschijnlijk volgen er nog vele filmpjes van haar avonturen in Cannes.

Maan krijgt energie van zon 

Haar energie krijgt deze zangeres natuurlijk van zingen en schreeuwen, maar ook van de zon. Waar ze eerder nog op een bewolkt Schiphol haast in elkaar zakt, zit ze in de zon in Cannes vol energie met haar vriendinnen lekker gek te doen. Het weer, naast even rust, doet de zangeres dan ook veel goeds. Erg handig, want even opladen is wel nodig na al haar optredens in Nederland. Tijdens Koningsdag, Bevrijdingsdag en ook in Ahoy moest ze aan de bak. Dan is zo’n toeristische rol voor een half weekje meer dan ideaal om wat stoom af te blazen. Vooral als je even lekker kan schreeuwen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.