Video: Lies Zhara krijgt haar topje niet dichtgeritst vanwege enorme kanjers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara laat haar volgers wel vaker meekijken bij het passen van topjes. Ze neemt je mee in haar pashokje. Het ritsje van dit veel te strakke exemplaar wil niet bepaald meewerken…

Lies Zhara krijgt topje niet dicht in pashokje

Lies Zhara gaat wel vaker naar de stad om te shoppen. Daarin neemt ze haar volgers ook regelmatig in mee. Deze keer is ze bij de Zara en heeft ze een fantastisch spijkertopje gevonden. Helaas voor Lies passen haar twee toppers niet in het topje. Door haar grote voorgevel krijgt ze het topje niet dichtgeritst aan de zijkant. Ze baalt hier heel erg van want ze vond het topje echt helemaal geweldig. Omdat het topje bij haar net niet dicht kan geeft ze wel advies aan de dames die een minder ‘vol’ shirtje hebben dat ze naar de winkel moeten rennen om dit topje te halen. Wat een topper die Lies! Wij snappen wel waarom Lies deze top zo mooi vindt.

 

Lies Zhara deelt prachtige vakantiekiekjes

Van Lies is het bekend dat ze erg van reizen houdt en dat deelt ze dan ook graag op haar social media. Zo is ze deze zomer op verschillende plekken geweest. Haar meest recente vakantie was naar het Griekse eiland Mykonos. Op het prachtige Griekse eiland geniet Lies van de prachtige zonsondergang. Lies straalt hier in een prachtige chique witte jurk waarin haar mooie figuur weer goed te zien is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Haar volgers genieten dan ook optimaal van de foto’s die Lies hiervan plaatst. Haar volgers raken dan ook niet uitgesproken over hoe mooi ze de zonsondergang en Lies zelf vinden. De reacties onder de foto staan dan ook weer vol met hartjes en hartjesogen.

Lies Zhara showt haar lichaam in lichtblauwe bikini

Naast de foto’s met de zonsondergang laat Lies Zhara haar volgers nog verder meegenieten van haar vakantie op het eiland. Ze deelt nog een reeks foto’s waarin ze voornamelijk in een lichtblauwe bikini te zien is die niet veel aan de verbeelding over laat. Ze weet met deze post haar volgers wel weer op de juiste manier te raken en te pleasen. Haar volgers reageren dan ook weer laaiend enthousiast op de vakantiekiekjes van Lies. Op de foto’s is wel te dat Lies verblijft op een prachtige locatie en ook echt een fantastische hotelkamer heeft op het eiland. Ze bedankt bij deze post dan het hotel waar ze verblijft ook uitgebreid. De locatie en het hotel zijn wel zeker jaloersmakend om naar te kijken op deze manier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

De reacties onder deze foto zijn dan ook weer verdeeld. De grootste groep volgers vinden het dan ook een prachtige reeks foto’s van Lies en gunnen haar de vakantie. Een ander groep volgers is een stuk negatiever en vinden dat Lies alleen maar opzoek is naar aandacht. Lies moet zich niets van deze haatcomments aantrekken. Gelukkig zijn er nog voldoende anderen die wél volop genieten van de beelden die Lies deelt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?