Video: Lieke Martens speelt tussen de benen van verbaasde teamgenote

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Lieke Martens is weer vol aan het trainen voor het opkomende WK. Maar dat za zo te zien wel goedkomen. 

Lieke Martens speelt zo door beentjes heen

De knappe voetbalster Lieke Martens is terug van haar welverdiende vakantie die ze nam naar aanleiding van haar eigen bruiloft. De knappe Oranje Leeuwin is inmiddels weer helemaal gefocust op het winnen van het opkomende WK. En dat is maar goed ook, want het belooft weer een pittige competitie te worden. Daarom is Lieke Martens ook elke dag met haar team aan het trainen. Maar op die training moet Lieke toch even bewijzen dat ze zelf de beste speler van het team is. Ze speelt met gemak de bal door de benen van een van haar teamgenoten. Gelukkig kan iedereen er om lachen.

Lees ook: Lieke Martens steelt telefoon uit kleedkamer en maakt gewaagde foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OranjeLeeuwinnen (@oranjeleeuwinnen)

Lieke Martens blijft de mooiste speelster van Oranje

Hoewel het veld vol staat met knappe speelsters, blijft Lieke Martens toch wel de mooiste van hen allemaal. De aantrekkelijke dame weet met haar doordringende blik en heerlijk lichaam altijd de aandacht van het publiek te trekken. Daarom is iedereen ook altijd zo blij wanneer Lieke weer een nieuwe foto online zet. Dan kunnen haar fans hun geluk niet op. Lieke vindt het zelf ook heerlijk om bezig te gaan met het plaatsen van mooie foto’s en video’s. Ze krijgt daar altijd leuke reacties op vanuit haar fans en dus blijft ze het absoluut de moeite waard vinden om dat soort kiekjes te blijven posten. Kijk bijvoorbeeld maar naar dit heerlijke plaatje van Lieke in de Spaanse zon. De aantrekkelijke voetbalster trok speciaal een strak en kort pakje aan om meer van haar lichaam te kunnen laten zien. En haar volgers waren daar natuurlijk flink door gecharmeerd.

Lees ook: Foto: Daniëlle van de Donk vermaakt zich tijdens bloedheet boottochtje met Lieke Martens

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens is helemaal klaar voor het Wk

De aantrekkelijke voetbalster is echt helemaal klaar voor het WK. Lieke Martens kan niet wachten tot ze weer aan de slag kan met voetballen. Ze heeft de afgelopen tijd veel getraind met de Oranje Leeuwinnen en heeft echt het gevoel dat ze klaar is om iedereen op het WK een potje in te maken. Er zijn een aantal spelers in Oranje die ervoor zorgen dat het team extra kans maakt om te winnen vanwege hun uitzonderlijke talent en Lieke Martens is er daar absoluut één van. Het is niet voor niets dat zij de knappe voetbalsters aan mag voeren in hun strijd naar de wereldbeker. Hoe ver Oranje gaat komen, moeten we natuurlijk nog even afwachten. Aan motivatie zal het in ieder geval niet liggen. Die hebben de dames onder leiding van Lieke Martens in ieder geval meer dan genoeg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!