Video: Lieke Klaver filmt stiekem hoe knappe teamgenoot haar benen uit elkaar gooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Atlete Lieke Klaver maakt stiekem een filmpje wanneer haar teamgenoot haar benen wijd heeft staan. En dat ziet er zeer bijzonder uit!

Sprintfanaat Lieke Klaver heeft een prachtig, geheim filmpje gemaakt van haar teamgenoot. In het filmpje zie je niet alleen benen wijd staan, maar ook dat ze van plan zijn om lekker te eten met alle teamgenoten. Het voorafje is in ieder geval al met haar fans gedeeld en die zijn natuurlijk ontzettend enthousiast over het resultaat. Dat is nog eens genieten op deze manier.

Like Klaver laat fans verrassende beelden zien

Onze atlete, Lieke Klaver, heeft een filmpje gemaakt. Maar wat blijkt is dat ze dat nog even voor zichzelf heeft gehouden. Zonder waarschuwing begint ze te filmen. Daardoor zien we eerst een mooi opgedekte tafel waar de meiden met zijn allen gaan eten, maar daarna zien we opeens haar teamgenoot, Lisanne de Witte, die haar benen helemaal uit elkaar gooit! Dat is een zicht dat je zeker niet elke dag ziet! De fans zijn erg blij dat Lieke stiekem dit filmpje heeft gemaakt. Klik hier om de video zelf te bekijken.

Lieke Klaver bio

Atlete Lieke Klaver haar fantastische prestaties bij het NK

Lieke Klaver staat erom bekend dat ze snel afstanden kan afleggen. En dat is tijdens het NK weer gelukt! Ze heeft weer mooie prestaties geleverd bij de races. Op de 400 meter indoor is Lieke de op een na snelste vrouw van dit jaar. Ook is ze de op één na snelste Nederlandse vrouw op de 400 meter indoor. Dat zijn geweldige overwinningen voor de atlete, vooral omdat het tot nu toe haar persoonlijke beste tijden zijn op de 400 meter. Daar zijn de fans ook erg enthousiast over. Ze wordt veel gefeliciteerd en krijgt enorm veel complimenten van iedereen.

Lieke Klaver weet goed hoe ze haar fans kan vermaken

De knappe atlete Lieke Klaver weet keer op keer haar fans te laten smelten met haar onweerstaanbare uitstraling. Haar foto’s zorgen ervoor dat haar fans haast met verbazing staan te kijken. En we kunnen de fans zeker niet voor gek verklaren, want met de pakjes en andere prachtige looks die ze draagt, is ze gewoon onweerstaanbaar. Dat zorgt er nu eenmaal voor dat haar volgers helemaal wild worden van de mooie plaatjes. En zo vermaakt de blonde atlete moeiteloos haar fans de hele dag door.

Lieke Klaver

Lieke Klaver is leuk om naar te kijken

Lieke Klaver staat bekend als een van de knapste atletes van Nederland. Dus het is geen verrassing dat ze zoveel fans heeft. Haar blonde krullen, mooie sportpakjes waarin je ziet hoe gespierd ze wel niet is, en haar prachtige glimlach. Ze straalt zoveel energie uit, en dat is altijd goed te zien op haar gemaakte foto’s! Gelukkig voor alle fans plaatst ze vaak nieuwe kiekjes op haar Instagram, waarop je leuke momenten uit haar leven ziet en de sportprestaties die ze behaald heeft. Het is zeker fijn dat we zoveel van deze prachtige atlete mogen zien. De mooie dame in kwestie weet altijd het beste van zichzelf te laten zien in dit soort content.

Wil je nog meer zien van Lieke Klaver?

Wil je nou nog meer zien van de atlete Lieke Klaver? Dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.