Video: Kussende Doutzen Kroes geniet met haar rug in het gras

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wilde Doutzen Kroes is weer de natuur ingedoken! Ze ligt op een grasveldje haar leven te overpeinzen. Daar komen ook liefdevolle kusjes bij kijken…

Doutzen Kroes kent tegenwoordig weinig stress meer. De lange dagen van over de catwalk lopen, uren in de make-up en reclames opnemen lijkt het model achter zich te hebben gelaten. En ze lijkt een stuk gelukkiger door haar levensovertuiging. Ze focust zich vooral tegenwoordig op de natuur. En aan haar foto’s is te zien dat ze ook nog veganistisch is geworden. Schiet ze niet wat door? Doutzen zelf is in ieder geval haar puurste versie. En die deelt ze graag online. Ze lijkt trouwens nog wel verliefd op de camera én op haar harige metgezel…

Doutzen Kroes model geniet van zon

Als internationaal model was ze vaak in het buitenland te vinden. Bijvoorbeeld voor merken als Victoria’s Secret, Versace, Dolce & Gabbana en ga zo maar door. Maar ze noemde die wereld een tijdje terug al te ‘corrupt voor zichzelf’ en is daarmee gestopt. En dus kan ze nu rustig genieten van haar lege agenda. Dan is het altijd even afwachten op mooi weer hier in Nederland. Gelukkig lijkt dat nu eindelijk aan de orde. Doutzen kan dus naar buiten. Je kunt het niet bepaald een tropisch strand te noemen, maar een veldje volstaat in dit geval ook.

Doutzen gaat voor gezond

Naast een simpel grasveld heeft het voormalige Victoria secret model nog meer behoeften. Ook die zijn simpeler geworden, zo blijkt. Fit blijven is niet moeilijk als je, in plaats van de Mac Donalds gewoon richting de markt gaat en daar je avondmaaltijd haalt: een krop sla. Met trots schiet Doutzen ook daar een foto van en deelt ze die met haar volgers. Afvallen blijkt geen hoofddoel, maar haar imago als bosvrouw hoog houden is dat uiteraard wel. Maar schiet de 37-jarige niet een beetje door inmiddels?

doutzen krop sla

Overdrijven is ook een kunst

Het al iets oudere model oogt nog steeds alsof ze best even mee kan in de modellen markt. Maar is ze zelf nog op zoek naar al die druk, stress en camera’s. Ze lijkt zich in een hele andere wereld te willen onderduiken. Gaat het hier om een simpele transformatie of al een vroege midlife crisis? In ieder geval kan ze niet stoppen met lachen. Enkel wat vitamine D, een kleedje en een metgezel en ze kan gelukkig door het leven. In haar huis is dat nog steeds DJ Sunnery James, op het veldje keert ze zich liever tot haar trouwe viervoeter.

doutzen natuur hond

Doutzen neemt speelkameraadje mee

In de natuur liggen en rondbollen is een stuk leuker met z’n tweeën. En als man en kids niet meewillen heeft ze een alternatief: haar eigen hond. Die staat altijd te springen om mee te gaan. Al lijkt die ook toegetakeld door het zonnige weer in Nederland en enigszins lui. Die blijft dus ook lekker liggen naast Doutzen. Zijn we jaloers op de hond? Zeker. Want zelfs deze puur natuur versie van Doutzen is het meer dan waard om uren mee te besteden buiten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.