Video: Koen Verweij op heterdaad betrapt tijdens bedriegen Jutta Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou zeggen dat hij niks tekort komt met Jutta Leerdam als vriendin. Toch is de beeldschone schaatsster niet genoeg voor Koen Verweij. Wat is er gebeurd in Club XO in Haarlem?

Hij lijkt zich er totaal niet voor te schamen. Midden in de club is duidelijk zichtbaar dat Koen Verweij een meisje een zoen geeft. En dat meisje is absoluut niet zijn vriendin Jutta Leerdam. Sterker nog, na navragen bevestigt een meisje genaamd Jessica dat zij de dame in kwestie is. Ook personeel van de club heeft het gezien. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer postte de beelden. Volgens haar roddelkanaal is het niet alleen bij een zoen gebleven. Koen zou tegen de meid aan hebben gereden en haar meegesleurd hebben richting een afgelegen hoekje in de club. Wat zou Jutta Leerdam van dit alles vinden?

Update: Jutta Leerdam heeft inmiddels laten weten dat ze haar relatie met Koen Verweij verbroken heeft.

Koen Verweij Juultje Tieleman

Niet de eerste keer dat Koen Verweij vreemd gaat

Het is duidelijk dat Koen Verweij zich niet weet te gedragen in zijn relatie met Jutta Leerdam. Dit zou tevens niet de eerste keer zijn dat de schaatser in de fout gaat. Life of Yvonne weet te melden dat eerder dit jaar, tijdens de olympische spelen, al veelvoudig bij haar gemeld werd dat Koen Verweij vreemd ging. Om Jutta Leerdam geen slecht gevoel te geven terwijl ze nog moest schaatsen, werd dit toen niet naar buiten gebracht. Nu moet Koen Verweij alsnog boeten.

Jutta Leerdam geniet van haar vakantie

Ondertussen is Jutta Leerdam op Ibiza aan het genieten van de zon, de zee en het strand. Samen met haar zus en een paar vriendinnen heeft ze het duidelijk naar haar zin op het party eiland. Ze deelt filmpjes dat ze aan het zwembad zit en van haar uitstapjes naar restaurants. Het heerlijke weer in het Spaanse vakantieoord lijkt haar goed te doen, want op het Instagram verhaal van haar zus straalt ze als nooit tevoren!

Jutta Leerdam verlaat schaatsploeg Koen Verweij

Na het nieuws over het vreemdgaan van Koen Verweij heeft Jutta Leerdam ook voor de media gereageerd met het bericht dat zij en Koen niet meer bij elkaar zijn. Zou er al langer iets gespeeld hebben? Eerder dit jaar verliet Jutta namelijk de schaatsploeg van haar vriend. In 2020 richtte ze samen met Koen Verweij de ploeg Team Worldstream op. Blijkbaar voelde ze zich toch niet op haar best in dit team, aangezien ze in April aankondigde het team te verlaten en over te stappen naar Team Jumbo-Visma. Ging het al langer niet goed tussen de beide schaatskampioenen? In ieder geval lijkt Jutta bij haar nieuwe team goed op haar plek te zitten. Ze deelde onlangs een foto van haar eerste rondjes in haar nieuwe pakje. Wij vinden dat het geel-zwart haar goed staat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien... 

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!