Video: Kim Kardashian laat bizar volle achterwerk van alle kanten vastleggen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We weten allemaal dat Kim Kardashian het niet erg vindt om zichzelf goed te laten zien. Maar dat ze zo ver zou gaan als bij deze shoot hadden wij ook niet verwacht! 

Ze is er beroemd mee geworden en maakt er dus ook goed gebruik van. In haar nieuwste fotoshoot staan voor Kim Kardashian haar heerlijke rondingen dus centraal!

‘Interview’ Kim Kardashian draait puur om achterste

Kim Kardashian is niet iemand die bekend staat om haar verlichte opinies en sterke betogen. Een interview met de realityster is dan ook meestal niet inhoudelijk van de hoogste plank. Maar dat hoeft ook niet, want Kim Kardashian heeft genoeg andere sterke punten waar we het uren over kunnen hebben. Dat dachten ze bij Interview Magazine ook. Voor de nieuwste uitgave van het tijdschrift hebben ze een fotoshoot met Kim gehouden. Opvallend hierbij is dat de goedgevormde dame met blond haar op de set verschijnt. Ze is nauwelijks herkenbaar, maar dat maakt haar niet minder mooi. De fotoshoot is opvallend uitgebreid en Kim Kardashian laat zich van alle kanten bekijken. Met de broek naar beneden of met een doorschijnend wit shirtje aan, niks is de ster te gek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian onherkenbaar door blond haar

Kim Kardashian heeft een nieuwe coupe en dat verbaast veel van haar fans. Ze wordt door veel nieuwssites als onherkenbaar bestempeld. De meningen over de metamorfose van de realityster verschillen. Op Twitter zijn fans soms hevig in discussie over de eeuwige vraag; Bruin of blond? Kim zelf lijkt in ieder geval helemaal in haar nopjes met de nieuwe kleur en is niet van plan weer te wisselen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian in een relatie met Metallica zanger?

Net geen half jaar lang hield ze het vol met comedian Pete Davidson. De 28-jarige comedian maakte in februari bekend dat de twee samen waren. Een maand geleden was het alweer klaar. Hoewel de realityster en comedian elkaar zeker nog wel zagen zitten, zorgden hun drukke schema’s en de lange afstand tussenbeide ervoor dat ze elkaar te weinig zagen om verder te gaan. Kim heeft daarna blijkbaar niet stilgezeten. Er wordt nu namelijk al gezegd dat ze opnieuw een relatie heeft. Ditmaal met James Hetfield. De zanger en gitarist van Metallica was 25 jaar lang getrouwd, maar is sindskort gescheiden en is aan het daten met Kim Kardashian. Het is in ieder geval niet iets wat fans hadden verwacht!

Superheet of ijskoud, Kim Kardashian kan alles

Met zo min mogelijk kleren aan ziet ze er natuurlijk geweldig uit. Maar het kan niet altijd zomer zijn, het is niet altijd strandweer. Maar met Kim Kardashian is dat geen probleem. Want ook in de winter straalt Kim. Voor Balenciaga promoot ze de wintercollectie van 2022. En dat zorgt voor heerlijke plaatjes. Een heerlijke lange blauwe jurk laat haar contouren helemaal tot hun recht komen. Het maakt niet uit wat je Kim Kardashian aantrekt, ze zal er sowieso in shinen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.