Video: Kijkers smeken om terugkeer geliefde Hélène Hendriks na ordinaire start Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is nog maar net van de buis, maar de kijker mist haar nu al enorm. En dat valt wel te merken aan alle reacties op Vandaag Inside

De gemiddelde kijker mist Hélène Hendriks al enorm na einde De Oranjezomer

De prachtige blondine wordt nu al enorm gemist op televisie. Ze is nog maar net van de buis met De Oranjezomer, maar de kijkers willen het mooie zomerse programma nu al terug hebben. Ze zijn vooral een beetje klaar met het trio van Vandaag Inside.   De gemiddelde kijker roept dus heel hard om de terugkeer van Hélène, die de harten van de kijker gewonnen heeft tijdens deze zomer met haar programma De Oranjezomer. Momenteel doet Hélène wel weer af en toe Europese wedstrijden verslaan, maar dat is nog niet het glansrijke wat ze eerst deed. Daarbij heeft ze haar contract bij Talpa ook met een jaar verlengd, dus deze ‘bijrol’ zal ze nog een jaar langer uit moeten zitten. Haar fans vragen zich ook terecht af waar dan nu het nieuwe kijkcijferkanon van Hélène Hendriks blijft.

Lees ook: Dit zijn de lekkere foto’s van Hélène Hendriks tijdens topseizoen De Oranjezomer

De problemen met Vandaag Inside worden pijnlijk duidelijk

De mannen van VI zijn inmiddels weer toe aan een nieuw seizoen na hun zomerstop, maar misschien hadden ze nooit aan die stop moeten beginnen. In comments op Instagram en Twitter zie je namelijk steeds meer opmerkingen over ‘wat een ordinaire zooi’ het programma is. De ‘neppe lach van vd Gijp, slechte gasten’ en meer wordt benoemd. Dingen als dit worden steeds vaker ordinair genoemd en vergeleken hiermee was Hélène met haar gezellige, maar minder platte De Oranjezomer blijkbaar een verademing bij veel kijkers

Niveau zakt met de week, waar is Hélène Hendriks?

De reacties op de nieuwe uitzendingen van Vandaag Inside stromen weer binnen en er is iets goed duidelijk. De kijker is klaar met René, Johan en Wilfred. Ze verlangen terug naar De Oranjezomer met Hélène Hendriks. Daar werd in ieder geval niet de hele tijd zo kinderachtig gedaan. En de kijkers zijn het zakkende niveau echt ontzettend zat.

Hélène Hendriks was een verademing voor kijker Vandaag Inside

De prachtige blondine was met haar programma niet zo plat en grof als dat Johan, René en Wilfred zijn. En dat vinden de kijkers toch wel een groot verschil. Misschien moeten ze weer even wennen aan de harde heren, maar misschien is het ook wel gewoon tijd om wat anders te gaan doen.

René van der Gijp overbodig, maar Hélène Hendriks broodnodig

Het is voor de kijkers van Vandaag Inside wel duidelijk. De heren hebben hun tijd wel zo’n beetje gehad. Ze willen terug naar de mooie zomer, toen ze nog elke dag de prachtige blonde presentatrice op de buis hadden. Hélène Hendriks heeft zich bij televisiekijkend Nederland de afgelopen zomer echt onmisbaar gemaakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!