Video: Kelly Piquet laat zich flink verwennen in hotelkamer ver weg van Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet heeft het er maar druk mee. De mooie brunette vliegt de halve wereld over om zichzelf te laten verwennen. 

De mooie brunette heeft maar een druk schema. Ze vliegt deze week namelijk van Parijs naar Los Angeles, en komt daar aan in een volledig geprepareerde hotelkamer vol verwennerijtjes. En dat is natuurlijk iets waar Kelly ontzettend gelukkig van wordt. Het mooie model heeft namelijk even een reisje voor zichzelf geboekt. En natuurlijk stonden er allemaal dingen voor haar klaar toen ze aankwam in haar hotelkamer. En daar wordt de brunette natuurlijk ontzettend gelukkig van. Ze deelde deze leuke video om aan haar volgers te laten zien wat ze allemaal had gekregen! Wat is Kelly Piquet toch weer een partij verwend.

Kelly Piquet krijgt allemaal mooie spulletjes

De leuke brunette hoeft echt niet verlegen te zitten om mooie spullen. Elke kast die ze opentrekt heeft namelijk meer mooie spulletjes. Zoals ze laat zien op deze leuke video. Het is haar ook gegund hoor. Met zo’n druk schema is het natuurlijk fijn om af en toe gewoon even een beetje verwend te worden. Kelly Piquet laat zich helemaal onder handen nemen. En natuurlijk weet ze daar het beste van te maken. Met haar mooie foto’s en video’s houdt ze haar fans daarnaast ook nog eens gelukkig. Die combinatie is natuurlijk ontzettend fijn. Kelly weet dat ze ook een beetje wat moet geven, als ze wat leuks krijgt. Zo houdt ze alles in balans.

Kelly Piquet houdt helemaal niet van vliegen

Het is een beetje een raar feitje, maar Kelly Piquet houdt helemaal niet zo van vliegen. Fervent reiziger Kelly heeft inmiddels een persoonlijke co2-uitstoot die groter is dan heel Nederland bij elkaar, maar blijkt ontzettende vliegangst te hebben. Dat is natuurlijk wel bijzonder, aangezien ze de halve wereld over reist om haar modellenwerk te kunnen doen. Dan is vliegangst toch wel een beetje een lastige handicap om te hebben. Toch lijkt Kelly zich er aardig doorheen te slaan. De mooie brunette zorgt er in ieder geval voor dat het haar niet laat tegenhouden in haar werk.

Kelly verwent haar volgers met mooie kiekjes

Natuurlijk is Kelly Piquet niet de enige die verwent wordt. De mooie brunette heeft op haar beurt ook weer even haar volgers verwent met allemaal mooie foto’s. Daar is de brunette nou eenmaal goed in. Met haar leuke kiekjes weet ze al haar volgers weer heel erg goed haar kant op te laten kijken. De kleding die ze aantrekt op haar foto’s geeft daar ook wel aanleiding toe. De mooie brunette draagt namelijk pakjes die zo strak zijn dat je alle mooie vormen van Kelly Piquet gelijk ziet op de foto. Met haar fantastische kiekjes weet Kelly toch telkens weer haar fans een beetje tevreden te stellen. De mooie dame is daarmee nog steeds een van de meest populaire vrouwen op het internet. Al haar fans verzamelen zich om haar mooie foto’s heen en overladen Kelly met complimenten. En dat vind ze natuurlijk wel heel erg leuk.

  

Meer zien van Kelly Piquet kan op Instagram

Als je nou meer wil zien van de mooie brunette, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft Kelly namelijk nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...