Video: Kelly Piquet geniet intens van andere Nederlandse man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet lijkt helemaal in de ban te zijn van een beroemde Nederlander. Moet Max Verstappen zich al zorgen gaan maken?

Max Verstappen is natuurlijk de grote liefde van model Kelly Piquet. Maar er is nog een andere bekende Nederlander die internationaal goed scoort en een bijzonder plekje in het hart van Kelly Piquet heeft veroverd. En dat is de bekende DJ Martin Garrix. Kelly is een groot fan en samen met Max gaat ze naar een van zijn optredens. Daar mogen ze backstage staan en krijgen ze een bijzonder kijkje op het optreden. Kelly staat misschien wel tegen Max aan, maar lijkt alleen maar oog te hebben voor Martin Garrix, die ze met grote ogen aankijkt. Moet Max Verstappen zich zorgen gaan maken?

Lees ook: Foto: Kelly Piquet maakt schitterend kiekje van moeder Max Verstappen

Kelly en Max genieten intens van beroemde DJ

Martin Garrix speelt de grootste shows over de hele wereld, maar hij heeft altijd wel ruimte om Max Verstappen naar binnen te laten en mee te laten genieten. Al helemaal als Max zijn bloedmooie vriendin Kelly meeneemt. Max is zelf ook al een tijd lang fan van Martin Garrix en Martin Garrix geniet natuurlijk van de wedstrijden van Max. De twee mogen elkaar dus absoluut. Zelfs als Kelly een kleine crush op Martin Garrix zou hebben, hoeft Max zich nergens zorgen om te maken. Er is te veel respect voor elkaar om iets te laten gebeuren. Wel mogen Max en Kelly vaak komen kijken bij de Nederlandse DJ. En daar geniet het koppel natuurlijk intens van. Ze staan dichterbij dan welk andere bezoeker dan ook.

Max en Kelly hebben bijzondere kijk op concert Martin Garrix

Kelly maakt een bijzonder filmpje van Martin Garrix, terwijl de bekende DJ midden in zijn set bezig is. Meestal krijgen mensen nooit zo’n goed beeld van een DJ aan het werk. Maar Kelly heeft het privilege dat ze dichtbij de actie mag staan. Martin Garrix vindt het alleen maar leuk. Zo kan hij pas echt goed laten zien wat hij in huis heeft. hij moet Max Verstappen en zijn prachtige vriendin Kelly natuurlijk wel een beetje imponeren. Ze zijn eenmaal bij hem te gast, dus hij moet nu echt alles geven wat hij in huis heeft. Het optreden verliep fenomenaal goed en zowel Martin Garrix, als max verstappen en Kelly Piquet hadden het enorm naar hun zin.

Max Verstappen en Kelly Piquet beleven innig moment samen

Aan het einde van de avond maken Max en Kelly nog even een ongelooflijk lieve foto samen. Het stel is nog steeds enorm gelukkig met elkaar. Dat zie je wel aan alle foto’s die ze met elkaar hebben. Daar spat de liefde vanaf. Vanwege de drukke agenda’s van de twee, zien ze elkaar minder dan een traditioneel koppel elkaar zou zien. Maar dat werkt eigenlijk wel fijn. Op die manier zitten ze elkaar ook niet op de lip. En zo houden ze hun relatie vers. Ze worden elkaar nog lang niet zat in ieder geval.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!