Video: Katja Schuurman deelt zomaar verboden beelden op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Katja Schuurman is helemaal uit de kleren gegaan voor een nieuw boek, genaamd ‘Dear Future Me’. En de beelden daarvan, hoewel het eigenlijk niet mag, deelt ze op Instagram.

Katja Schuurman, samen met andere bekende en minder bekende vrouwen, heeft zich blootgegeven in het boek “Dear Future Me”. Een visueel en emotioneel meesterwerk dat de kwetsbaarheid van de vrouwelijke vormen viert. Dat moet haast wel een briljant boek zijn. Katja deelt alvast een ontzettend leuk voorproefje op Instagram. Kijk snel hier voor de beelden.

Katja Schuurman geeft zich echt helemaal voor shoot

Katja Schuurman heeft besloten om haar ware zelf te tonen. Geen glanzende glamourfoto’s, maar eerder beelden die haar krachtig, zacht en vrij laten zien. De essentie van wie Katja Schuurman werkelijk is, ontdaan van het masker dat we zo vaak dragen. Het boek “Dear Future Me” is niet zomaar een koffietafelboek; het is een artistiek statement dat vrouwen uitnodigt om zich helemaal te geven, niet alleen fysiek maar ook emotioneel. Katja, samen met andere sterke vrouwen zoals Holly-Mae Brood, Lauren Verster en Geraldine Kemper, deelt haar kracht, zachtheid en vrijheid met de wereld.

Het boek ‘Dear Future Me’ is een leuk geschenk voor in het nieuwe jaar

De fotograaf Jasper Suyk heeft alle vrouwen die meedoen aan het project op een zeer bijzondere manier vastgelegd. En hoewel het verhaal achter het boek ook erg mooi is, kan je hem in het nieuwe jaar ook best aan je vrienden schenken als goed verjaardagscadeau. Ze zullen ongetwijfeld blij zijn met al die mooie plaatjes. Het boek gaat wel verder dan alleen beelden; het bevat ook brieven geschreven door de vrouwen aan hun toekomstige zelf. Hier krijgen we een waardevol inzicht in de gedachten, dromen en aspiraties van Katja Schuurman. Waar staat ze nu en waar wil ze naartoe? Als je dus echt geïnteresseerd bent in Katja, of een van de andere vrouwen uit het boek, dan biedt het verzamelwerk nog veel meer dan alleen maar mooie plaatjes.

Ook Geraldine Kemper is gestrikt voor bijzonder boek

Er staan nog veel meer BN’ers in dan alleen maar Katja Schuurman. Een van de meer opvallende namen op de lijst is presentatrice Geraldine Kemper. Het was al langer bekend dat Geraldine niet zo’n probleem had om zich op foto en video helemaal te geven. Ze is bijna net zo vaak zonder kleding verschenen dan met kleding. Het viel dus te verwachten dat ze voor dit boek ook op de foto zou gaan. De foto’s en video’s van Geraldine worden op haar eigen Instagram ook al flink gedeeld. Als je dus geen zin hebt om het boek te kopen, dan kan je gewoon een middagje online kijken wat je allemaal gemist hebt. Dan ben je ook weer helemaal bij.

Katja Schuurman weet er wel weer een feestje van te maken

De dame met de mooie krullen weet er met deze bijzondere shoot toch wel weer een feestje van te maken. Binnenkort ligt het boek op alle keukentafels van Nederland en dan weet iedereen hoe mooi Katja er echt uit ziet.

Meer zien van Katja Schuurman kan op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Katja Schuurman, dan moet je even naar haar Instagram account gaan. Daar staan namelijk nog veel meer mooie foto’s die je kan bewonderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!