Video: Jutta Leerdam trekt schaatspakje definitief uit en doet Jake Paul enorm plezier

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam weet met haar mooie schaatspakje altijd flink de aandacht te trekken, maar doet hem nu definitief uit!

Het schaatsseizoen is klaar voor Jutta Leerdam. De mooie blondine mag weer haar mooie pakje inpakken voor de komende maanden. Natuurlijk blijft Jutta in de tussentijd wel aan zichzelf werken. Ze gaat ervoor zorgen dat ze volgend seizoen weer vol aan de slag kan op het ijs. De mooie schaatsster weet dat haar een flinke taak te wachten staat. Maar daar denkt ze voorlopig nog niet aan. Voorlopig gaat het schaatspakje de kast in. Jutta is na afloop van het seizoen direct richting Puerto Rico gevlogen. Daar woont haar vriendje Jake Paul. In het mooie land paradeert ze nu dagelijks rond in outfits die je wildste dromen overtreffen. Gelukkig maakt ze daar ook mooie video’s van. Zoals deze leuke!

Jutta Leerdam weet precies hoe ze zich moet kleden

De mooie blondine heeft inmiddels echt wel door wat ze aan moet trekken om ervoor te zorgen dat alle mannen die haar volgen kunnen genieten. Natuurlijk doet ze het niet alleen voor hen, maar ook voor haar vriendje Jake Paul, die natuurlijk ook flink blij is met al die leuke pakjes die zijn vriendin aantrekt. Door al die mooie outfits weet Jutta toch wel weer op een bijzondere manier de aandacht van haar fans te trekken. De mooie schaatsster met de blonde haartjes laat haar fijne vormen graag aan iedereen zien. Met dit soort pakjes maakt Jutta zich zeer geliefd onder haar fans. De video van Jutta in haar zwarte outfit werd dan ook enorm goed ontvangen.

Jutta deelt ook bijzonder plaatje in vliegtuig

Als vriendin van een bekende YouTuber en bokser, moet je natuurlijk wel in stijl reizen. En dus vertrekt Jutta met het privé vliegtuig van Jake Paul naar Puerto Rico. De mooie blondine gaat natuurlijk niet in de rij bij Schiphol staan om haar liefje te zien. Dat doet ze geheel op haar eigen leuke wijze. En terwijl ze onderweg is, maakt Jutta ook nog even wat mooie foto’s van zichzelf om haar volgers een beetje tevreden te stemmen. Dat is natuurlijk niet de enige reden. Ze probeert Jake ook een beetje enthousiast te krijgen voor haar komst. Op die manier weet Jutta Leerdam in ieder geval zeker dat Jake zijn uiterste best gaat doen om er een mooie week van te maken. De mooie beelden van Jutta kan je hier zien!

Jutta Leerdam maakt volgers nog altijd erg blij

De mooie blondine weet nog altijd haar volgers ontzettend blij te maken met de leuke foto’s en video’s die ze online plaatst. Met haar fijne content zorgt ze ervoor dat haar fans nooit verlegen hoeven te zitten om mooie foto’s. Die kunnen elk moment van de dag genieten van de beeldschone blondine. Jutta vindt het ook fijn dat ze vanuit haar volgers allemaal steun krijgt. Onder elke foto staan tientallen complimenten van de fans van Jutta. Die moedigen haar allemaal aan en dat zorgt ervoor dat Jutta het beste uit zichzelf haalt.

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram

Als je nou nog meer van Jutta Leerdam wil zien, moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan namelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...