Video: Jutta Leerdam speelt hoofdrol in lekkerste hoogtepunten van Jake Paul

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

Jutta Leerdam heeft de hoofdrol gekregen in een serenade van Jake Paul met meerdere privé beelden die worden onthuld…

Jake Paul deelt privé beelden van Jutta Leerdam

Het is een geweldig jaar geweest voor zowel Jutta Leerdam als Jake Paul. Beide hebben vele successen op hun naam geschreven wat betreft overwinningen met hun sporten. Toch is het grootste wat de twee te lijken hebben bereikt het feit dat ze elkaar zijn tegengekomen. De twee zijn smoorverliefd en kunnen niet anders dan zoete foto’s met elkaar delen en lieve berichtjes schrijven. Sommige mensen geloven het niet helemaal en vragen zich af wanneer de twee uit elkaar zullen gaan. Deze mensen zijn natuurlijk niet heel erg aardig, maar het gaat allemaal wel erg snel tussen Jutta en Jake. Zo gingen er zelfs al geruchten rond dat Jutta Leerdam zwanger zou zijn van Jake. Nu gaat de blondine haar sportcarrière momenteel natuurlijk voor alles, dus de kans dat ze die nu gaat opgeven terwijl ze in haar hoogtepunt zit is heel klein. Wel deelt Jake een video met zijn hoogtepunten dit jaar en daar zijn wat spannende beelden van Jutta te zien. Bekijk de video op Jake Paul zijn Instagram. 

Jake Paul deelt hoogtepunten met Jutta Leerdam in lange video

Het gaat nog een stapje verder met Jake Paul zijn serenade aan Jutta Leerdam op social media. Je zou denken dat bovenstaande video al behoorlijk intens is met alle beelden van Jutta in weinig kleding en al hun andere beelden. Maar nee, Jake Paul heeft ook nog een video van twintig minuten op zijn YouTube kanaal. Niet de hele video gaat over Jutta Leerdam, maar ook over zijn overwinning op het gebied van kickboksen. Zo lukt het Jake Paul om de eerste vijf minuten over zijn sportprestaties te praten, maar daarna kan hij het toch echt niet laten om over zijn vriendinnetje te beginnen. Zo start Jake Paul met dat hij het afgelopen jaar het geluk heeft gehad om de liefde van zijn leven te mogen ontmoeten. Het is eerst een soort mierzoete complicatie video van alle lieve dingen die Jake voor Jutta heeft gedaan. Zo is te zien hoe Jake Jutta gevraagd heeft om zijn vriendin te worden. Ook vertelt Jake nog dat hij weet dat Jutta haar dromen nagaat en hoeveel hij van haar houdt. Iedereen in de comments is heel blij en trots op Jake Paul en zijn succesvolle jaar. Bekijk de video op YouTube. 

Jutta Leerdam tijdens overwinning

Lees ook: Jake Paul deelt stiekem ‘allerergste’ jeugdfoto van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam deelt bijzondere onthullingsvideo

Nu Jutta Leerdam zo bekend is geworden met haar schaatsprestaties is de blondine ook uitgegroeid tot een van onze grootste influencers in het land. Jutta is niet meer alleen in Nederland razend populair, maar mede door Jake Paul ook internationaal. Zo heeft Jutta een groot aantal volgers en heeft ze hele bijzondere samenwerkingen. Zo krijgt de blondine dit keer een cadeau van Dior opgestuurd. Voor een video gaat ze het cadeau uitgebreid unboxen en Jutta ziet er erg blij uit. Bekijk de video hier. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!