Video: Jutta Leerdam onthult eindelijk haar verbazingwekkende lengte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Jutta Leerdam vol verassingen zit, is bekend. Maar deze onthulling van de blondine zal je versteld doen staan.

Dit is de echte lengte van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam komt steeds vaker in het nieuws en weet ook steeds vaker de aandacht naar haar toe te trekken. Zo kwam ze de laatste tijd vaak in het nieuws door haar relatie met YouTube-ster Jake Paul. Doordat ze steeds vaker in het nieuws komt krijgen haar fans steeds meer vragen en willen ze steeds meer weten van de 24-jarige blondine. Zo werd er vaak naar de lengte van Jutta gezocht en gevraagd. De Lange blondine wist dit lange tijd een raadsel te houden voor haar volgers. Maar daar is verandering in gekomen. In haar recentste TikTok komt ze eindelijk met een antwoord op deze vraag. In de video geeft ze aan dat ze zelf vaak niet doorheeft hoe lang ze is. Dit komt door haar lange broer. Ondanks haar lange broer van 198 cm geeft ze aan dat ze zelf 183 cm is. Het antwoord waar veel volgers op gewacht hebben.

@juttaleerdamLove you bro 🖤 im 6’0 hihi♬ Spectrum – 🎶

Fans reageren Massaal op broer Jutta Leerdam

De Tiktok van Jutta levert veel reacties van haar volgers op. Veel volgers reageren op haar lengte met dat ze het verwacht hadden. Sommige volgers reageren wel verbaasd en hadden haar kleiner ingeschat. Naast de reacties op haar lengte gaan veel reacties over de broer van Jutta die in de video te zien is. Veel mensen vinden het mooi om de band tussen Jutta en haar broer te zien in de video. Een greep uit de reacties: “Dis zo schattig” reageert een volger. Een andere volger reageert met ” Jutta Leerdam’s love to her whole family is on another level”. “Brother❤️Sister” reageert een fan op de post. Dat Jutta een goede band heeft met haar familie is vaak ook te zien op haar Instagram. Daar post Jutta vaak ook filmpjes met haar zussen en haar familie.

Jutta Leerdam krijgt plekje in Madame Tussauds

Dat Jutta Leerdam uitstekend bezig is met haar carrière is algemeen bekend. Haar behaalde successen werden onlangs dan ook groots beloond. De wereldkampioen lange afstanden schaatsen heeft namelijk een plekje gekregen in het Madame Tussauds. Hier komt haar beeld te staan tussen sterren als Martin Garrix, Lionel Messi en Rico Verhoeven. Hiermee is Jutta de eerste vrouwelijke sporter in de collectie van het museum. Hartstikke verdiend natuurlijk! Jutta blijft op deze manier hard aan de weg timmeren en is nog lang niet klaar.

Fans van Jutta Leerdam zijn zeer positief

Jutta Leerdam haar fans reageren dan ook zeer positief op haar beeld in het museum. Haar fans vinden het beeld dan ook zeer goed gelukt en zijn veelal enthousiast om naar het museum te gaan. Fans reageren het volgende: “Will the real Jutta stand up please” reageert een fan. Een andere fan reageert, “We moeten weer terug”. ‘Jaaaaaaaa trots” reageert dj Nicky Romero. Uit deze reacties is te halen dat heel veel mensen het Jutta gunnen en trots zijn op wat ze tot nu toe al bereikt heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!