Video: Jutta Leerdam moet zich echt zorgen gaan maken vanwege bloeddorstige tegenstander Jake Paul

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam zal zeker niet blij zijn met de nieuwe tegenstander van haar vriendje Jake Paul. Toch is ze nog altijd zijn favoriete cheerleader…

Jutta Leerdam zal zich vast wel ernstige zorgen maken om haar vriendje Jake Paul. Hij heeft namelijk weer een nieuwe tegenstander gekozen om tegen te vechten. Hij heeft het al vaker opgenomen tegen grote namen, maar men vond steeds nieuwe redenen om hem belachelijk te maken vanwege zijn keus in opponenten, die stiekem allemaal al met pensioen waren. Denk bijvoorbeeld aan UFC-vechter Nate Diaz. Verder heeft hij het ook al opgenomen tegen de bekende Tommy Fury. Nu heeft hij wederom iemand gekozen die al op leeftijd is, maar deze gast is dan ook écht gevaarlijk. Hij beet zelfs een keer iemands oor af tijdens een bokswedstrijd: Mike Tyson. Mike Tyson stond bekend als ‘Kid Dynamite’ door zijn brute kracht en agressieve vechtvorm. Deze gevaarlijke strijder bezit een tijger,  heeft drie jaar in de gevangenis gezeten en is gediskwalificeerd, omdat hij twee keer in iemands oor beet tijdens een wedstrijd. Jutta zal zich dus zorgen moeten maken, hoewel Jake natuurlijk regelmatig bont en blauw de ring uitstapt…

Jutta Leerdam is bang maar trots

Ondanks dat Jutta Leerdam bang zal zijn voor de tegenstander van Jake Paul, is ze ook erg trots op hem. Het gevecht zal plaatsvinden in samenwerking met Netflix. Jutta Leerdam deelt op haar Instagram een trailer en zet hier het volgende, vertaald naar het Nederlands, bij: ”Ik ben zo trots op je. Je bent pas vijf jaar geleden begonnen met de sport en nu ga je al tegen de legendarisch Mike Tyson vechten op Netflix. De manier waarop jij groots denkt en dit waarmaakt, is indrukwekkend. Ik hou ervan om jou dit te zien doen. Jutta is natuurlijk de grootste fan van Jake en moedigt hem altijd goed aan. Wie weet staat deze knappe dame tijdens het gevecht als een echte cheerleader aan de kant om haar vriendje Jake aan te moedigen. Zal Jake Paul ook deze legende verslaan, of zal de meest beruchte bokser ooit Jake even een lesje leren?

Gevecht Jake Paul – Mike Tyson wordt gestreamd op Netflix

Het gevecht tussen de twee zal plaatsvinden op 20 juli 2024 en zal te zien zijn via Netflix. Jake Paul noemt het komende gevecht het grootste gevecht van de 21e eeuw. Maar zal dit wel echt zo’n groot en mooi gevecht worden? Jake Paul is namelijk 27 en dus in de bloei van zijn leven. Hij is waarschijnlijk zo fit als iemand maar kan zijn. Mike Tyson daarentegen is al 57. Dit scheelt dus maar liefst 30 jaar! Jake is nog niet eens 30. Toch is Tyson natuurlijk de legende van het boksen, dus een spektakel zullen we zeker krijgen. Jake Paul is ook zeker geen slechte bokser. Hij heeft al tien wedstrijden gespeeld en daar heeft hij er ook negen van gewonnen. Jake Paul heeft eerder alleen verloren van Tommy Fury.

Check Jutta en Jake op Instagram!

Wil jij meer zien van de knappe schaatsster? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram. Wil je ook op de hoogte blijven van het boks avontuur van Jake Paul? Bekijk dan ook even zijn Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op.Â