Video: Jutta Leerdam laat zich van top tot teen zien in heerlijk fitnesspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam gaat als een speer! De knappe schaatsster kan niet wegblijven van de apparaten uit de sportschool!

Prachtige blondine Jutta Leerdam is een sportschoolfanaat

De aantrekkelijke blondine Jutta Leerdam is een ongelooflijke sportschoolfanaat. De knappe Jutta weet met haar looks alle andere sportvrouwen ver achter zich te laten. Ze is dan ook wel een van de weinige vrouwen in Nederland die met oogschaduw op de sportschool induikt. Maar goed, Jutta moet natuurlijk wel een beetje aan haar imago denken en daar hoort nou eenmaal die make-up bij. Het zorgt er wel voor dat Jutta een stukje aantrekkelijker overkomt op de zware apparaten in de sportschool. Dat was al zo vanwege haar ongelooflijk knappe outfit, maar haar prachtige looks helpen er natuurlijk ook gewoon bij.

Lees ook: Foto: Bloedhete Jutta Leerdam koelt af in hoog opgetrokken badpakje

Jutta Leerdam deelt graag filmpje van haar sportschool outfit

De aantrekkelijke blondine deelt maar al te graag haar spannende outfit voor in de sportschool. De knappe schaatsster is namelijk helemaal weg van de sportschool en neemt een aantal keer per week de tijd om de sportschool te bezoeken. En daarmee weet ze haar volgers wel goed lekker te maken. De pakjes die Jutta aan heeft naar de sportschool zijn namelijk vaak erg strak en kort. En daarmee laat Jutta maar weer eens zien hoe knap ze eigenlijk wel niet is. De complimenten die de mooie blondine onder haar foto’s en filmpjes krijgt zijn genoeg voor de aantrekkelijke schaatsster om door te gaan met het plaatsen van dit soort leuke content. Wil je dus meer zien van Jutta? Blijf haar dan vooral complimenten geven onder haar foto’s!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Zwart is de kleur van Jutta Leerdam

Van al dat sporten heeft Jutta natuurlijk een ontzettend goed lichaam gekregen. En ze laat dat lichaam maar al te graag zien aan haar fans. In leuke foto’s en video’s kan je Jutta in haar geheel bewonderen, van haar prachtige troeven tot haar verleidelijke snoetje. De schaatsster trekt in die foto’s voornamelijk zwarte kleding aan. Zwart lijkt wel echt de kleur van Jutta te zijn. De aantrekkelijke blondine wordt vaker in een zwart pakje gesport, om nog maar te zwijgen van haar zwarte oogschaduw. Maar het staat haar allemaal natuurlijk geweldig. Kijk maar naar de heerlijke foto van Jutta hierboven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta trekt bijzonder badpakje aan voor volgers

Omdat het zo warm is buiten, besluit Jutta om nog maar een keer even een badpakje aan te trekken. En de outfit moet natuurlijk wel even ter goedkeuring naar haar volgers. Die worden gelijk helemaal blij van het zien van de aantrekkelijke vormen van het lichaam van Jutta Leerdam. Dat ziet er namelijk bijzonder goed uit. De aantrekkelijke sporter weet er wel weer een bijzonder moment van te maken. Genietend in het water laat Jutta al haar vrouwelijke vormen zien. En dat is best wel een genot voor het oog.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!