Video: Jutta Leerdam laat zich van top tot teen zien in heerlijk fitnesspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam gaat als een speer! De knappe schaatsster kan niet wegblijven van de apparaten uit de sportschool!

Prachtige blondine Jutta Leerdam is een sportschoolfanaat

De aantrekkelijke blondine Jutta Leerdam is een ongelooflijke sportschoolfanaat. De knappe Jutta weet met haar looks alle andere sportvrouwen ver achter zich te laten. Ze is dan ook wel een van de weinige vrouwen in Nederland die met oogschaduw op de sportschool induikt. Maar goed, Jutta moet natuurlijk wel een beetje aan haar imago denken en daar hoort nou eenmaal die make-up bij. Het zorgt er wel voor dat Jutta een stukje aantrekkelijker overkomt op de zware apparaten in de sportschool. Dat was al zo vanwege haar ongelooflijk knappe outfit, maar haar prachtige looks helpen er natuurlijk ook gewoon bij.

Lees ook: Foto: Bloedhete Jutta Leerdam koelt af in hoog opgetrokken badpakje

Jutta Leerdam deelt graag filmpje van haar sportschool outfit

De aantrekkelijke blondine deelt maar al te graag haar spannende outfit voor in de sportschool. De knappe schaatsster is namelijk helemaal weg van de sportschool en neemt een aantal keer per week de tijd om de sportschool te bezoeken. En daarmee weet ze haar volgers wel goed lekker te maken. De pakjes die Jutta aan heeft naar de sportschool zijn namelijk vaak erg strak en kort. En daarmee laat Jutta maar weer eens zien hoe knap ze eigenlijk wel niet is. De complimenten die de mooie blondine onder haar foto’s en filmpjes krijgt zijn genoeg voor de aantrekkelijke schaatsster om door te gaan met het plaatsen van dit soort leuke content. Wil je dus meer zien van Jutta? Blijf haar dan vooral complimenten geven onder haar foto’s!
Zwart is de kleur van Jutta Leerdam

Van al dat sporten heeft Jutta natuurlijk een ontzettend goed gekregen. En ze laat dat maar al te graag zien aan haar fans. In leuke foto’s en video’s kan je Jutta in haar geheel bewonderen, van haar prachtige troeven tot haar verleidelijke snoetje. De schaatsster trekt in die foto’s voornamelijk zwarte kleding aan. Zwart lijkt wel echt de kleur van Jutta te zijn. De aantrekkelijke blondine wordt vaker in een zwart pakje gesport, om nog maar te zwijgen van haar zwarte oogschaduw. Maar het staat haar allemaal natuurlijk geweldig. Kijk maar naar de heerlijke foto van Jutta hierboven.
Jutta trekt bijzonder badpakje aan voor volgers

Omdat het zo warm is buiten, besluit Jutta om nog maar een keer even een badpakje aan te trekken. En de outfit moet natuurlijk wel even ter goedkeuring naar haar volgers. Die worden gelijk helemaal blij van het zien van de aantrekkelijke vormen van het van Jutta Leerdam. Dat ziet er namelijk bijzonder goed uit. De aantrekkelijke sporter weet er wel weer een bijzonder moment van te maken. Genietend in het water laat Jutta al haar vrouwelijke vormen zien. En dat is best wel een genot voor het oog.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!