Video: Juice-koningin Yvonne Coldeweijer krijgt onverwachte complimenten van Albert Verlinde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Albert Verlinde – de man die juist zegt dat juice-kanalen gevaarlijk zijn – geeft onverwacht een compliment aan juice-koningin Yvonne Coldeweijer.  

Albert Verlinde stopt bij Shownieuws. Albert Verlinde was een lange tijd deskundige in het programma. Albert Verlinde kon zijn rol als deskundige niet meer combineren met zijn andere werkzaamheden. Tijdens het programma had Albert Verlinde altijd een sterke mening over juice-kanalen, maar toch geeft hij juice-koningin Yvonne Coldeweijer onverwacht een compliment…

Albert Verlinde vindt Yvonne Coldeweijer knap

Albert Verlinde roddelde er tijdens Shownieuws op los, maar het lijkt er nu toch echt op dat we de roddels niet meer van hém gaan horen. Bij het programma Shownieuws was dit dan ook zijn rol als deskundige, roddelen over alles en iedereen. Dat Albert Verlinde nu een compliment geeft aan Yvonne Coldeweijer vinden wij apart. Over juice-kanalen was Albert Verlinde namelijk heel kritisch. Het nieuws via juice-kanalen word volgens Albert Verlinde veel te snel naar buiten gebracht, zonder dat de roddels worden bevestigd. Door deze roddels worden mensen hun levens soms onterecht kapot gemaakt. Het is dan ook heel onverwacht dat uitgerekend Albert Verlinde een compliment geeft aan Yvonne Coldeweijer, die juist meehelpt aan het verspreiden van nep-roddels volgens Albert Verlinde. Toch vind Albert het knap wat Yvonne Coldeweijer doet. Albert Verlinde vergelijkt Yvonne dan ook met zijn vroegere zelf toen hij begon op tv.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Albert Verlinde (@albert.verlinde)

Yvonne Coldeweijer is hetzelfde als Albert Verlinde

Toen Albert Verlinde begon met roddelen op tv is Yvonne Coldeweijer nu hetzelfde via sociale media. Albert vindt het heel knap dat Yvonne het nu via sociale media doet waar Albert Verlinde vroeger mee op tv was begonnen. Wat Yvonne Coldeweijer nu op sociale media doet is heel nieuw en dat is knap. Het lijkt wel of Albert Verlinde sinds zijn vertrek bij Shownieuws een andere mening heeft over Yvonne Coldeweijer en juice-kanalen. Yvonne heeft in het verleden via juice-kanalen vaak roddels verspreid die niet klopte en Albert Verlinde was hier dan ook fel op tegen. Het lijkt er nu juist op dat Albert Verlinde zichzelf vergelijkt met Yvonne Coldeweijer en wie had dat verwacht!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AD Show (@adshownieuws)

Yvonne Coldeweijer is niet snel overtuigd

Er komt vast een reactie vanuit Yvonne Coldeweijer over de complimenten van Albert Verlinde. Yvonne Coldeweijer is namelijk heel snel met een mening geven met alles wat er nu gebeurt. Zo ook over Nick en Simon. Yvonne heeft gekeken naar het programma Jinek en was niet overtuigd van Nick en Simon. Ze geloofde hun verhaal totaal niet en vindt ze uitstekende leugenaars. Yvonne noemde het zelfs een ‘kutverhaal’. Ook de juice-kanalen waren het eens met Yvonne Coldeweijer en geloofde er niks van. “Het was gewoon een poppenkast waar we naar keken”.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?