Video: Jan Boskamp dreigt Hélène Hendriks pak slaag te geven na vervelende verrassing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Youtube

Jan Boskamp is meestal een lieve en goedlachse voetbalanalist. Doe je echter iets wat ‘m niet aanstaat, dan kan je klappen verwachten! Zelfs Hélène Hendriks dreigt nu slachtoffer te worden!

Jan Boskamp kan verassing Hélène Hendriks niet waarderen

In een nieuwe aflevering van Koffie met Boskamp, een terugkerend element rondom het Youtubekanaal van Vandaag Inside, worden de laatste ontwikkelingen in de (sport)wereld besproken met Jan Boskamp. Deze keer beginnen ze met een terugblik op de vakantie van Jan naar Kaapverdië. Hier heeft hij heerlijk genoten van de rust geeft hij aan. Hij vond het heerlijk om de hele dag een beetje aan het zwembad te liggen. Terwijl hij aan het zwembad lag wisselde hij het lezen van een boek af met heerlijke dutjes. Zijn vakantie genoot wilde wel dingen ondernemen maar daar had Boskamp geen zin in. Ook wordt nog even kort het aanstaande afscheid van Jan als voetbalanalist besproken. Na de Champions League-finale vindt hij het mooi geweest. De reden dat Jan stopt is niet omdat hij het niet meer leuk vind maar hij heeft geen zin meer in de lange autoritten vanuit België.

De aflevering wordt afgesloten met een moment van Hélène uit De Oranjewinter. Hélène ziet in Jan Boskamp de ideale opvolger van aftredend burgemeester Aboutaleb. Jan heeft het fragment zelf niet gezien, maar werd wel overspoeld met de afbeelding waarop ze Jan als burgemeester gefotoshopt hadden. Jan kon dit grapje niet waarderen en zegt dat als hij Hélène de volgende keer ziet ze een pak slaag krijgt. Hij zegt dit natuurlijk zoals we hem kennen met een grote lach op zijn gezicht. Wij zijn benieuwd naar hun eerstvolgende ontmoeting!

Hélène Hendriks zwaar teleurgesteld in tafelgast

Hélène Hendriks begint haar laatste uitzending van De Oranjewinter met een statement. Ze beschuldigd haar tafelgast van vreemdgaan. Hij was onlangs te gast in het RTL progamma Renze. Hélène vindt dit echt niet kunnen en is zwaar teleurgesteld in haar gast. Na deze beschuldigingen Bespreekt ze ook nog even een favoriete bezigheid van haar tafelgast. Haar tafelgast slaapt namelijk graag buiten in extreme kou. Zo heeft hij onlangs met -5 graden twee nachten buiten geslapen. Veel mensen zullen zeggen je bent niet goed, maar haar tafelgast vind het heerlijk. Jack van Gelder beaamt dat het slapen in de kou inderdaad best aangenaam kan zijn. Bekijk de video hier.

De Oranjewinter bespreekt vervolging van Mo Ihattaren

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat voetballer Mohammed Ihattaren vervolgd wordt voor mishandeling en poging tot bedreiging. Het nieuws passeert ook de tafel van De oranjewinter. Jack van Gelder spreekt zich uit over het nieuws en vind het zonde voor de potentiële topvoetballer. Van Gelder geeft aan in een bepaalde mate medelijden te hebben met Ihattaren, maar vind ook dat hij niet slim handelt. Jack vraagt zich dan ook hardop af hoe het komt dat Ihattaren in het verkeerde circuit terecht komt steeds. Valentijn Driessen vraagt zich af waarom Ihattaren nog vervolgt wordt. Dit komt doordat de toenmalige aangifte van zijn huidige vrouw is. Zij heeft de aangifte toentertijd ingetrokken maar daar wil de politie dus niets van weten. Bekijk de video hier.

Meer van Hélène Hendriks en Jan Boskamp zie je op instagram

Kun je nu nog geen genoeg krijgen van Hélène Hendriks en Jan Boskamp? Goed nieuws! Op instagram kun je nog veel meer zien van de twee. Bekijk hier de instagram van Vandaag Inside.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.